AnnaXemilia

Visa alla inlägg skrivna november 2021

Längtar till helgen

Skrivet av Anna Liljekvist 30.11.2021

Kategorier:
Taggar:

Man säger ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge men nu går jag och längtar. Den här helgen är det äntligen dags. Vi ska med hela familjen ner till Helsingfors. Fredag till söndag. Vi ska bo på hotell, shoppa och se på balett.

Har velat se nötknäpparen hur länge som helst och nu äntligen har jag chansen. Lite taskig tajming, jag vet men tror vi beställde biljetterna i augusti och känns som att läget är ju samma överallt. Så med en massa munskydd och handsprit så är vi väl safe as ever. Trots omständigheterna känns det som att det blir perfekt inför julen. En liten paus helt enkelt.

Fick hem mitt nya kameraobjektiv också så kanske jag ska ta med det och ta några bilder. Får se

IMG 3373 2IMG 3381 3IMG 3366 2IMG 3395 2


3 Outfits som passar perfekt till kontoret

Skrivet av Anna Liljekvist 19.11.2021

Kategorier:

Nu då jag bytt jobb helt och hållet så har det varit så kul att få börja "klä upp sig" igen. Stilen är ju lite annorlunda nu än då man jobbat på butik. Så jag tänkte att här är lite inspo till olika outfits som är perfekta till kontoret.

1. Skjorta, tights och stickad väst. Älskar att ha dessa tights som är lite som byxor. Passar perfekt med en längre skjorta och är så bekvämt. Gör det lite trendigt med stickad väst på.

2. Jeans, vit t-shirt och kavaj funkar till allt. Brukar gilla lite mer casual med sneakers som skor då man har kavaj.

3. Älskar långa klänningar för det är så bekvämt. Svarta strumpbyxor nu då det börjar vara lite kallare och du är färdig. Så enkelt.

Vilken är din favorit?

IMG 2761IMG 2888IMG 2916IMG 2978IMG 2690IMG 2648


Så mycket har hänt!

Skrivet av Anna Liljekvist 01.11.2021

Kategorier:
Taggar:

Alltså så mycket har hänt sedan jag kikade in här sist. Förutom att jag haft fullt upp med jobb och företagsgrejer så har jag haft ont i armen och spenderat fritiden med vänner. Nu till det viktiga...Jag ska nämligen byta jobb nästa vecka!

I somras kände jag att jag verkligen saknade mer rutin i vardagen och tänkte att det kanske är dags att testa på ett 8-16 jobb som omväxling. Ville verkligen testa på något helt annorlunda och vidga vyerna då det kommer till min karriär. Så från och med onsdag så är jag löneräknare! Trodde ni inte va?

Är verkligen så taggad och nervös samtidigt men jag bara längtar tills jag får gå till kontoret och börja på med mitt nya jobb.

Före det så ska jag fixa till barret imorgon. Kollade att jag senast färgat håret i Maj, och det syns. Har ingen klar plan ännu så får se vad det blir till. Var till synsam för min årliga synundersökning och om ni följer mig på Instagram så såg ni hur dundrans nöjd jag är med dem. På tal om instagram så har jag en rolig grej som borde komma ut senare idag så ni kan ju följa mig där för att se vad det handlar om. :) @annaxemilia

IMG 9109IMG 9095IMG 9124IMG 9219IMG 9165IMG 9125