AnnaXemilia

Den där listan med jobbiga alternativ

Skrivet av Anna Liljekvist 09.09.2019 | 0 Kommentarer

Direkt jag såg den här listan på Karolinas blogg tänkte jag den var rolig, den måste jag också fylla i! Älskar listor så mycket för dem är så roliga att fylla i och läsa. Lätt sätt att få reda på mer om bloggaren. Win/win situation. Så här kommer mina svar på jobbiga alternativen!

Alltid vara 15 min försenad eller alltid vara 30 min för tidig?

Lätt 30 minuter för tidig. Jag skulle aldrig kunna tänka mej att vara sen till allting så det var ju inte så svårt.

Aldrig mer borsta tänderna eller aldrig mer tvätta händerna?

Måste säga aldrig mer tvätta händerna. Det finns ju ändå käsidesi för händerna men inget motsvarande för tänderna. Logiken där ändå.

MG 5812

Alltid vara i god fysisk form eller alltid ha gott om pengar?

Att alltid ha gott om pengar vore ju ganska nice men att ha en massa "krämpor" är inte min grej. Så det får bli god fysisk form. Betyder det också att man slipper alla förkylningar och allt? Då är det ju nästan ultimate goals.

Sitta i fängelse i fyra år för något du ej gjort eller komma undan för ett brott du har begått men leva i rädsla för att bli tillfångatagen?

Tänk om man måste vara rädd hela livet. Dessutom kan det ju ändå hända att man blir tillfångatagen och måste ta en sväng i fängelset i alla fall. Om man råkar berätta åt fel person. Så kanske bäst att få ha ett rent samvete och sitta för något man inte gjort.

MG 5828

Flyga i 24h eller vara osynlig i 24h?

Har ingen aning om vad jag skulle göra som osynlig, så det får bli flyga. Kan ju bli typ wonder woman i 24 timmar.

Ha obegränsat med pengar eller ha obegränsat med tid?

Händigt med me än 24 timmar på dygnet? Ja! Vettigt? Nej. Om man har obegränsat med pengar kan man ju göra så himla bra saker för andra också. Så det behöver ju inte vara "dåligt" eller egoistiskt att vilja ha oändligt med pengar.

MG 5818

Aldrig mer behöva gå på toaletten eller aldrig mer behöva duscha?

Helt klart. Att duscha är ju ganska skönt tycker jag.

Alltid behöva kisa eller alltid behöva fisa var tionde minut?

Lätt svåraste fråga hittills. Kanske ändå kisa. Man kan ju kisa bara så där lite. Det måste ju räknas.

MG 5840

Endast kunna lyssna på en enda låt i resten av ditt liv eller endast kunna äta samma måltid?

Hmmm. Det får bli en låt. Kan inte tänka på en enda maträtt jag skulle kunna tänka mig äta varje dag i resten av mitt liv. Sushi är en strong contender men nej inte ens sushi varje dag. Man kan ju ändå välja att inte lyssna på musik, men man måste äta.

Aldrig kunna prata igen eller aldrig kunna läsa igen?

Jag pratar bara allt för mycker för att sluta. Det är det som gör det. Får lyssna på poddar och ljudböcker istället. Kan helt enkelt inte sluta prata.

MG 5808

Så det var det för den här svåra listan. Kom på att det redan var andra listan här på nya bloggen. Kanske det är okej i alla fall? Det är ju bara för roligt. Speciellt för att det var en så rolig lista. Vad skulle ni göra? Vore så roligt att veta vad ni tycker.

MG 5825MG 5796MG 5805

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar