AnnaXemilia

Har du en jacka som passar till alla olika tillfällen?

Skrivet av Anna Liljekvist 07.10.2019 | 2 Kommentarer

Inlägget är i kommersiellt samarbete med Aukia

Har du en jacka som passar till alla olika tillfällen? Nej inte jag heller. För den orsaken är det ju så underbart att man kan ha flera jackor så man har en garderob för alla tillfällen istället. Om det finns något plagg jag verkligen tycker man ska investera i så är det faktiskt en jacka eller flera jackor. Man behöver ändå en jacka största delen av året så varför inte ha en jacka som lyfter vilken outfit som helst.

Så i samarbete med Aukia fick jag presentera några jackor plus mössor, halsdukar och vantar från deras fantastiska utbud. Tänkte jag vill visa upp så olika stilar som möjligt på alla jackor så det finns något för alla. Dessutom fanns det ju också många, många fler supersnygga jackor inne på Aukia just nu. Så jag lånade hem en hel hög med kläder från Aukia inne i Rewell Center här i Vasa, och hade verkligen så många jackor att välja mellan. Så genom alla outfits är såklart jackan, accessoarerna och tröjorna från Aukia. (En jacka blev jag faktiskt så kär i så den fick komma tillbaka hem till mig. Gissa vilken så berättar jag i slutet av inlägget)

Outfit 1
Jacka - Tiger of Sweden
Blus - Samsoe & Samsoe

Lite finare jacka och outfit som passar perfekt till jobbet eller typ något event. Knytblusen är ju riktigt on trend i höst och en kamelfärgad jacka kommer du ha för evigt. Denna är ju tillräckligt klassisk för att hålla förevigt men har ändå en extra touch med kragen. Tro mig när jag säger att den här jackan är vad jack drömmar är gjorda av. Stod för mig själv i provrummet och sa högt wow då jag satte på mig den. Så fin är den.

MG 7807MG 7860MG 7820

Outfit 2
Jacka, mössa, vantar, tröja - Makia

Finländska Makia är ju verkligen hett just nu. Extra roligt med finsk design är det ju alltid. Man märker att vädret är i tanken då dessa designas och den här outfit är ju perfekt i vardagen. Ut o gå med hunden, till butiken, bara sådär annars bara? Perfekt till allt. Tillräckligt lång också så man inte behöver frysa eller bli våt om benen. Hoppas ju att det inte är jag som är för kort. Som pricket över i:et så finns det också matchande mössa och vantar! #goals

MG 7924

MG 7996MG 7951

Outfit 3
Jacka - Samsoe & Samsoe
Mössa - Superdry
Halsduk - Calvin Klein
Hoodie - Fila

Nu har ni ultimata vardagsoutfiten. Älskar hoodie med snyggare jacka. Sen lite sportigare detaljer. Även om den här jackan både är beige och lite finare i stilen så kan man ju också se att det är skillnad på den här och den första. Den här är ju mer rak i modellen och påminner nästan lite om en herrkappa. Axelvaddarna ger struktur till jackan och den känns riktigt cool på. Vill också nämna att den här mössan är betydligt mycket mindre och tightare än dem flesta mössorna på marknaden just nu. Vet att många vill ha en mössa som sitter riktigt tight på huvudet och då är denna perfekt!

MG 8025MG 8126MG 8031

Outfit 4
Jacka - The North Face
Mössa, halsduk, stickad tröja - Samsoe & Samsoe

Vad är nu finsk höst/vinter utan en riktigt varm jacka? Stort plus också att det är okej med puffer jackan, kör fast på hellång puffer om du vill. Dessutom en riktigt stor och varm halsduk och mössa till blir perfekt. Kan säga att det var verkligen varmt att fota dessa bilder så värmen är garanterad. Anna approved helt enkelt. Tyckte också det var härligt att det fanns matchande plagg vid Samsoe & Samsoe också. Såklart fanns det matchande mössa till halsduken men tänkte det skulle vara roligt att matcha mössan med den stickade tröjan.

MG 8134MG 8188MG 8205

Kan ni gissa vilken jacka som fick flytta hem till mig då? Lite ledsen att jag inte kunde ta alla såklart men vilken blev det? Skickade ett litet "utkast" av bilder till mina kompisar och dem gissade på North Face puffern men hur blev det?

Nå det blev så klart Tiger of Sweden jackan! Det känns verkligen som att jag är on top of the world varje gång jag drar på mig den! Vilken jacka är er favorit?

Kommentarer

 • Hanna 09/10/2019 7:25am (4 år sen)

  Vad heter modellen på jackan från Tiger of Sweden? Och pris?

  • Anna Liljekvist 10/10/2019 9:40am (4 år sen)

   Modellen heter Syriga Coat och kostar 399€ :)

 • Rebecca 09/10/2019 8:48am (4 år sen)

  Så snyggt inlägg!!

  • Anna Liljekvist 10/10/2019 9:41am (4 år sen)

   Åh tack så jätte mycket!

Skriv en kommentar