AnnaXemilia

Inofficiella bloggtoppen, "mumbo jumbo" terapi och på väg till Hejm

Skrivet av Anna Liljekvist 26.02.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

 Hallå onsdag! Sportlovsveckan bjuder på underbart väder verkar det som! Jag har ju då inget sportlov men idag och söndag får jag vara ledig i alla fall. Synd så har våra grannar bestämt sig att göra någon sorts renovering och igår var borrandet igång runt 6 på morgonen och idag börjades det vid 8.30. Absolut det ljudet man vill lyssna på då man är ledig.

Igår kollade jag in "bloggkomentatorns" inofficiella bloggtopp. Var så roligt att jag fick vara med där också! Jag är sån så klarar inte av att "rösta på mig själv"(får typ skuldkänslor) så det är ju härligt att någon annan tänkt på mig och gjort det. Fick ju också veta att mitt bloggnamn inte är något vidare...men det får nu vara så.  För och efternamn blev det inte för det är ju bara för svårt att veta om det skrivs med q eller k. Så det fick bli typ det "näst sämsta" då. :) Ni verkar ju hitta i alla fall.

MG 0506

 Idag har jag också för första gången i mitt liv varit på zonterapi. Har hört en hel del bra saker om det och tänkte jag måste prova på. Många tycker ju det bara är "mumbo jumbo" men jag tror du får precis lika mycket ut av det som du ger det. Om du ger allt och berättar, "bjuder till" så får man mycket ut av det också. Jag gillade det jättemycket och det känns som att en sten lyfts av axlarna typ. Jag lever ju ändå i en relativt stressig arbetsmiljö var allt ska gå snabbt och så är jag urdålig på att säga nej till saker. Då kan det bli svårt ibland.

Det visade också att jag har ganska koll på mig själv. Jag vet ändå många saker som påverkar mig som dem gör...men jag gör bara inget åt saken. Vet inte om det är så mycket bättre än att vara helt omedveten då.

MG 0455

Efter behandlingen ska man bara ta det lugnt så tänkte jag skriver ihop ett blogginlägg och lyssnar på byggkaoset i grannen då antar jag. Om ett litet tag får jag börja göra mig iordning för jag ska på event till Hejm! Har väntat så länge. Tycker Hejm har godaste maten i hela stan så kan typ inte vänta tills ikväll. Vi får färdigplanerad meny så vet inte helt vad vi ska äta idag men är inte orolig precis. Synd bara man inte får äta deras tartar till förrätt för det är det godaste jag ätit i hela mitt liv. Ni får säkert se mer av eventet på instagram direkt ikväll så häng med där!

MG 0467

MG 0428MG 0504

Kommentarer

 • Julia 26/02/2020 1:47pm (3 år sen)

  SÅ fin look! Kom ihåg att det bara är en åsikt som personen bakom den anonyma bloggen skriver. Jag tycker inte alls att ditt bloggnamn är krångligt eller svårt att komma ihåg :)

  • Anna Liljekvist 26/02/2020 2:19pm (3 år sen)

   Tack snälla! :D Ja det kanske inte är det unikaste men man får väll se till att vara minnesvärd annars! ;)

 • Alexandra Grahn 26/02/2020 10:53pm (3 år sen)

  Önskeinlägg: kan du skriva om skotrender för våren/sommaren? Du har så fin stil och jag behöver inspo till hurudana skor jag ska satsa på till våren och sommaren.
  Kram!

  • Anna Liljekvist 26/02/2020 11:13pm (3 år sen)

   Tack för tipset! Absolut kan jag göra det! Håll utkik nästa vecka så ska jag fixa ihop ett inlägg med en massa skotips. <3 :D

Skriv en kommentar