AnnaXemilia

Min bästa investering

Skrivet av Anna Liljekvist 26.11.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Här springer tiden iväg och jag kan inte fatta att det är sista veckan i november redan?! Vi har inte ännu julpyntat men i helg ska vi väl börja på. Jag vill typ göra det till en grej och mys men Janne tycker det mest är jobbigt och allt för mycket jobb. Så det börjar med att vi gör det tillsammans men sedan ger Janne upp och jag gör resten själv.

Ingen har väll missat Black Week/Friday galenskapet som håller på just nu? Hur tänker ni runt det hela? Jag har köpt några grejer jag kollat på ett tag + shoppat lite kläder från jobbet. Tänkte också kolla in Gym Sharks rea på fredagen men det är allt, tror jag. Tycker att företag som lägger  MEGAREA (som de kallar det) och sedan är det typ 20% är lite töntigt. Bara för att folk ska köpa något. Då skippar jag hellre.

IMG 8644

Men på tal om en riktig investering så kanske ni minns samarbetet jag gjorde med Aukia i fjol? Jag hittade ju också en jacka som jag blev riktigt kär i och tänkte att nu slår jag till. Även om den var lite dyrare så har jag aldrig ångrat det köpet. Det som ändå är skönt då man köper en riktigt klassisk jacka är ju att den komma hålla år ut och år in. Så länge man tar bra hand om den.

Som ett plus så blir jag också glad varje dag jag lägger på mig jackan och känner mej extra lyxig och snygg i den. Det är ju något som är priceless tycker jag.

IMG 8678IMG 8645IMG 8681IMG 8606IMG 8700IMG 8640

Kommentarer

 • Läsare 26/11/2020 12:12pm (3 år sen)

  Handlar knappt något annat än mat i november pga Black Friday, som var en smaklös konsumentfest från början och här hos oss dessutom eskalerat till Black Weekend, Back Week eller Weeks. Finns massor med studier på hur konsumenten inte alls sparar på att handla på dessa jippon, allt är noga uttänkt för att öka försäljningen och få kunden att känna att hen har gjort ett klipp. Så jag har valt att avstå från all extra konsumtion hela månaden. Går heller inte in på butikers sajter eller klickar på erbjudandena. På de plattformar där jag kan, döljer jag annonser eller avtackar mig dem. Det är jäkligt skönt, måste jag säga.

  • Anna Liljekvist 26/11/2020 8:35pm (3 år sen)

   Ja det blir ju en hel del konstiga erbjudanden hit och dit hela veckan och för flera kan det ju hända att man shoppar för shoppandets skull. Sen är det ju upp till var och en att välja om man vill shoppa eller inte. Viktigaste är ju att man inte shoppar sådant man inte har råd med eller typ 150 000 saker man inte behöver. :)

 • Julia 26/11/2020 1:38pm (3 år sen)

  Jag har samma jacka fast i svart och det är nog en av de bästa investeringarna jag gjort på länge! :)
  Passar jättebra på dig med!

  • Anna Liljekvist 26/11/2020 8:30pm (3 år sen)

   Ja den är verkigen snygg i alla lägen! :)

Skriv en kommentar