AnnaXemilia

Så mycket har hänt!

Skrivet av Anna Liljekvist 01.11.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Alltså så mycket har hänt sedan jag kikade in här sist. Förutom att jag haft fullt upp med jobb och företagsgrejer så har jag haft ont i armen och spenderat fritiden med vänner. Nu till det viktiga...Jag ska nämligen byta jobb nästa vecka!

I somras kände jag att jag verkligen saknade mer rutin i vardagen och tänkte att det kanske är dags att testa på ett 8-16 jobb som omväxling. Ville verkligen testa på något helt annorlunda och vidga vyerna då det kommer till min karriär. Så från och med onsdag så är jag löneräknare! Trodde ni inte va?

Är verkligen så taggad och nervös samtidigt men jag bara längtar tills jag får gå till kontoret och börja på med mitt nya jobb.

Före det så ska jag fixa till barret imorgon. Kollade att jag senast färgat håret i Maj, och det syns. Har ingen klar plan ännu så får se vad det blir till. Var till synsam för min årliga synundersökning och om ni följer mig på Instagram så såg ni hur dundrans nöjd jag är med dem. På tal om instagram så har jag en rolig grej som borde komma ut senare idag så ni kan ju följa mig där för att se vad det handlar om. :) @annaxemilia

IMG 9109IMG 9095IMG 9124IMG 9219IMG 9165IMG 9125

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar