AnnaXemilia

Vårnyheter från Marimekko

Skrivet av Anna Liljekvist 02.05.2023 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

I samarbete med Marimekko Vasa - Innehåller även en rabattkod

Äntligen var det dags för event efter ett långt uppehåll och finns det något härligare än ett frukostevent? 8:30 på lördag morgon var vi bjudna till Marimekkos butik här i Vasa för att kika på vårens nyheter.

Vi började med mimosas, frukost och mingel med våra Sevendays kollegor. Det var flera nya ansikten sedan vi samlats sist. Kaffet serverades från Marimekkos nya Marimade Oiva / Siirtolapuutarha-muggar. Muggarna är gjorda av Sulapac material som är helt industriellt nedbrytbart. Marimade däremot är ett koncept som lanserats på Marimekko och dessa produkter fokuserar lite extra på hållbarhet. Kärlen är t.ex perfekta för en picknick eller båttur under sommaren.

IMG 4314IMG 4311

Medan vi åt frukost fick vi höra om vårens kläd- och porslin nyheter. Bland plaggen fanns det både bekanta unikko mönster men också nya broderade tyger och även nya mera hållbara material. Jag blev kär i en skjorta och byxor i matchande unikko mönster i beige och mörkblått. Vi pratade om att plaggen ofta behöver prövas för att komma till sin rätt och det var så härligt att se alla plaggen komma till liv då var och en av oss provade våra favoriter. Det finns verkligen något för alla tillfällen och stilar. Det sköna med Marimekkos plagg är att de är gjorda för livet. Klänningarna har ofta fickor och plaggen är lätta att röra sig i.

IMG 4352IMG 2262IMG 4347IMG 4325

Då det kommer till heminredning hade de fått in det härligaste solrosmönstret till både tyger och porslin. Mönstret livar upp vilken sommardag som helst.  Även de nya ljusstakarna var något som fastnade i minnet och som jag själv gärna hämtar hem i ett senare skede. Om du däremot är efter något större till ditt hem rekommenderar jag Urna vasen alla dar i veckan. Jag brukar säga till min sambo “det är det finaste vi har”.

IMG 4382IMG 4338IMG 4358

Vad kom hem med mig då? En Gratha väska till min mamma till morsdag. Hon har kikat på väskan en väldigt lång tid och jag tänkte att vad vore en bättre morsdagspresent? Om du också är ute efter en present till dig själv eller till morsdag så har jag något speciellt till dig.
Med koden “Sevendays20” får du -20% på en normalprisprodukt inne i Vasas Marimekko butik. Den gäller fram till 13.5 då du nämner koden vid kassan.

IMG 4403IMG 4380IMG 4324IMG 4393

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar