Frågestund del 5 - Var ska vi börja?

måndag 9 april 2018 - 14:54 | 2 Kommentarer

Untitled 1anna6

Untitled 1anna

Untitled 1anna5

 

FRÅGA: Vad tränar du? 

 

Som barn tillbringade jag största delen av min tid till att träna. Var jag inte på redskapsgymnastik eller dans så var jag på friidrottsplan. Men när vännerna blev allt viktigare så hoppade jag av för att få mer tid till dem. Efter ett par år började träningslusten växa fram igen och jag testade på rytmiskgymnastik och truppgymnastik, något jag höll på med fram tills jag fick ryggproblem och började som tränare istället. Tiden gick, jag skaffade gymkort och började träna ganska mycket på gymmet. Sen blev jag gravid,  födde barn och typ där tog träningen slut. 

 

Hyrde ut gymkortet fram till december ifjol för att ta tag i träningen i januari - men gissa om jag hyrde ut det till maj i alla fall. Tanken är att jag SKA börja i juni. Men det känns ändå som om tiden inte räcker till. Efter jobbet vill jag bara vara hemma med lillen.

 

Lösning: Tips på familjeträning tas emot med öppna armar: 

 

2 åring + mamma/pappa söker lek och skoj!

 

2

Kommentarer

 • Erica

  09.04.2018 21:16 (3 månader sen)

  FITNESSBLENDER!! Svaret på alla mammors problem ? De har gratisvideon på youtube men jag brukar köpa färdigt ihopsatta program på deras hemsida. Sonen brukar hänga med när jag kör min hemmaträning. Perfekt om man måste träna hemma för att alls hinna träna!

  • Anna Riska

   16.04.2018 13:27 (3 månader sen)

   Tack för tipset :))


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.