Svar på Frågor del 2

onsdag 22 november 2017 - 22:12 | 0 Kommentarer

799A9416

MG 9072

IMG 1312

IMG 6587

Dags att svara på nästa fråga : Kan du skriva mer om kläder, varifrån du köper kläder osv? Tycker du har så bra stil :)

 

Tack för den kommentaren, roligt att höra! Överlag köper jag mina kläder mest från HM, ZARA, LINDEX och COS. Kläder i sej brukar jag inte lägga ner så mycket pengar på, medan jag däremot lägger mycket pengar på väskor, skor och jackor. Eller som jag brukar säga till min pappa "jag investerar i dem" :D Äger för tillfället inte en enda väska som skulle ha sjunkigt i pris sen jag köpt den, tvärtom, skulle jag sälja dem idag skulle jag få mer pengar än vad jag köpt dem för. 

När det gäller kläder så borde jag gå igenom hela mitt klädskåp, rensa, slänga, sälja och skaffa mej en ny garderob. Efter graviditeten har det mesta blivit för stort, en del blivit för litet och en hög är extremt omoderna :D Jag älskar trender och faller lätt för dem vilket gör att kläderna byts ut rätt ofta. Borde bli bättre på att köpa baskläder som man kan använda länge.

Sen lillen kom till världen är det dock till honom som jag köper mest kläder för tillfället. Hur söta är inte små barnkläder! Får panik bara jag tänker på att han snart inte är så liten mer och flyttar bort från "babysidan". 

 

Trevlig kväll, 

Anna

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.