HEADER SEVENDAYS

Visa alla inlägg skrivna juni 2020

min midsommarhelg

Skrivet av Antonia Svenlin 23.06.2020

Jag tänkte skriva lite kort om min midsommarhelg. I fredags var jag igång redan nio då hela familjen var på orientering. Sedan var jag till Kokkola med Emmi och köpte några nödvändigheter. Sen åt vi lunch, packade ihop och jag körde till Terjärv. Jag hann klippa Jonas hår, åt lunch/middag med hans familj och sedan åkte vi till Kaspers där vi skulle fira midsommarafton. Då vi kom dit hjälpte vi dem att göra i ordning allt och sedan kom resten av gänget. Vi hade planerat en olympiad så det var tävlingar hela kvällen. Vi hade superkul och höll på hela kvällen. Tyvärr blev det ingen vinst för mitt lag, men jag tyckte vi gjorde en bra insats haha. Mer än så hände väl egentligen inte, vi pratade och skrattade tillsammans och hade roligt. Det summerar väl min midsommarafton ganska bra! En härlig kväll med ett härligt gäng. 

IMG 8710

IMG 8760

IMG 8573

Nästa dag, alltså midsommardagen åt vi pizza och sedan låg vi på stranden en bra stund. Vattnet var ganska varmt så vi simmade, till och med jag!!! Sen inhandlade vi mat och åt middag tillsammans med Sofia, Kasper och William. Jonas hade nattskift så jag åkte hem runt halv tio på kvällen. I söndags började jag dagen med en löplänk tillsammans med familjen, eller ja, jag sprang 8km och resten liiiite längre. På dagen var jag och Emmi till "stranden" och solade, sköönt. På kvällen hann jag träffa Natte en sväng. 

Det var min midsommarhelg, riktigt mysig och rolig! 


FOTBOLLSSÄSONGEN ÄR IGÅNG

Skrivet av Antonia Svenlin 21.06.2020

Detta inlägg är skrivet 16 juni men publiceras först idag 21 juni.

Det är mitten av juni, fotbollssäsongen har startat och jag har inte bloggat på en stund - igen. Men känner att jag tänker blogga då jag vill och har lust. Det har hänt en hel del sen 25 maj, då jag skrev senast. Men kan ju skriva om det som hänt senast, vilket är att fotbollssäsongen har kickat igång. Vi spelade vår första match i söndags på hemmaplan i Nedervetil. Vi möttes av Rops som är tippade att sluta i toppen denna säsong. Vi har ju som sagt ett helt nytt lag så jag hade egentligen inga förväntningar utan tänkte ta det som det kom. Vi spelade en superbra match, som slutade i förlust vilket var synd. Men jag tycker vi gjorde en superbra insats och jag är imponerad av vad vi lyckades åstadkomma på första matchen. Vi kör vidare redan imorgon då vi åker till Haukipudas och spelar mot Haupa. 

IMG 8510

Vi har varit på bröllop! Vår kusin Mia har gift sig och vi fick vara med på hennes bröllop. Vi skrattade, åt god mat och bjöd på en show. Det var ett mysigt bröllop och bröllopsfesten var riktigt rolig. Tänker att jag delar en liten bildbomb nedan så ni får se det på det sättet. 

IMG 8911IMG 8912

Jag har frisbeegolfat, kollat fotboll, spelat tennis, fiskat och kollat The Haralds på Faros. Vi har varit på lägenhetsvisningar, hittat en lägenhet!!! Så vi ska flytta i augusti. Nu kommer vi bo i centrum istället för på Brändö. Skönt! 

IMG 8916IMG 8914

Nu ska jag snart dra redskapsgymnastik och ikväll har vi matchförberedande träning. Imorgon bär det av mot Haukipudas! 

IMG 8915IMG 8913

Detta inlägg blev lite hoppigt eller hur man nu ska förklara det. Jag skrev i tisdags men hann aldrig publicerat det. Så jag gör det idag istället, söndag 21 juni.