HEADER SEVENDAYS

DET BÖRJAR GÅ BÄTTRE

Skrivet av Antonia Svenlin 21.02.2020 | 0 Kommentarer

Det är fredagkväll och jag har precis kommit ut ur duschen. Jag har haft fotbollsträning med Myran och det kändes ganska bra. Så skönt att det börjar vända och bli bättre. Träningen gick helt okej, den var matchförberedande för KPV som vi tränar med så den var inte så tung. Idag var jag inte i skolan utan jag kom hem till Kronoby redan igår eftersom jag hade en läkartid till en specialläkare idag. Har ju haft lite problem med hälsan senaste åren så nu borde vi hittat felet och ska åtgärda det. Hoppas verkligen på det här nu så att jag kan sluta vara förkyld och sjuk. Så idag runt 11 var jag till läkaren och sen var jag med mamma till stan ett varv. Fyndade ett par snygga jeans på rea, bra resa liksom. 

0F2A0CC1 87DF 4BD9 9066 CBF7E90D6EB8

Igår var sista dagen av praktiken vi Övningsskolan. Vi höll en modersmålslektion och var med på tre andra lektioner. Det gick riktigt bra och jag känner mer och mer att det ör lärare jag vill va. Sen hade vi en timmes handledning innan jag cyklade hem, åt middag och åkte sen hem till Kronoby. Onsdagen bestod också av praktik, vi höll vår första lektion i matematik då. Den gick också väldigt bra, det var ganska nervöst så känns skönt att ha första lektionen över nu. Kvällen spenderade jag och Jonas tillsammans. Vi kollade serier och filmer. Riktigt mysig kväll tillsammans <3 Sånt behövs ibland. 

7FFD2350 448A 4B11 8C6A 1CDC57F6EF5C

Veckoslutet kommer bestå av lite ishockey, träning och häng med kompisar. Sen har jag bara två föreläsningar på måndag och sen är det SPORTLOV. Ska bli huuur skönt som helst efter dessa intensiva skolveckor. Jag drar till Ruka på torsdag också, kan det bli bättre?

Har funderat på att ha en liten frågestund på bloggen men vet inte riktigt. Om ni tycker det låter som en bra idé så let me know! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar