HEADER SEVENDAYS

EN LÅNG DAG

Skrivet av Antonia Svenlin 26.11.2019 | 0 Kommentarer

Igår var det måndag och dagen kändes superlång. Jag vaknade runt halv nio och cyklade till skolan en timme senare. Där började dagen med en föreläsning om läraryrket i en och en halvtimme. Sedan var det dags för övningsföreläsning vilket är som en vanlig gymnasielektion. Lektionen var två och en halvtimme lång och vi gjorde inget annat än satt stilla och lyssnade på. Det var i ämnet sociologi som inte heller är mitt favoritämne eller något jag är superbra på. 

9AD149E6 CE38 48F8 A3C0 9B55A37B41BB

Aja, efter att jag kämpat mig genom den lektionen med sprängande huvudvärk hade vi en lektion i gitarr. Den var ändå ganska rolig, gillar att spela och att lära mig nytt. Då klockan var fyra cyklade jag hemåt igen. Väl hemma gjorde vi middag, jag städade lite, gick till butiken och sen kom Annie och Paula på besök. Har inte träffat dem på superlänge så det var roligt att träffas med dem igen <333 De är så härliga!!!!!! 

192D6673 225C 4ED1 836D 869467A6E62E

Kolla vad fina de är <3

Det var min långa gårdag, vissa kanske inte ens tycker att den var lång men för mig var den väldigt jobbig. Idag har jag haft en finskalektion och nu ska jag träffas och göra ett grupparbete med några klasskamrater. På kvällen väntar bodyattack och skoluppgifter. Sen ska jag kanske träffa Sylva och Christa en sväng, mys!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar