HEADER SEVENDAYS

EN LEDIG, SJUK TJEJ

Skrivet av Antonia Svenlin 10.10.2019 | 0 Kommentarer

Torsdagen är redan här och jag har haft en ledig dag. Idag har jag hunnit göra två inlämningsuppgifter och gjort några andra uppgifter till en annan kurs. Så med andra ord har jag hunnit göra en hel del. Nu är det snart middagsdax så vi ska snart börja fixa ihop något att äta. I måndags skrev jag om bröllopet jag var på och i tisdags fick ni lära känna mig lite bättre. I måndags hade jag föreläsningar hela dagen och slutade först klockan fem. Efter sista föreläsningen var jag på ett danspass på gymmet tillsammans med Sofia. Riktigt roligt att få dansa igen, var en stund sen sist liksom. 

5B7198A5 4852 4336 8EB7 BA8FC7326330

På bilden ovan har jag härmat min kära syster för att jag vill va som henne, tihitihi. 

I tisdags hade vi en så kallad nystart-dag. Lite som en dag från första veckan då vi började. En hel del information och ännu mer sittande. Vi satt i akademisalen från 8.30-12 så det var lite svårt att koncentrera sig till sist. Sedan hade vi en riktigt intressant föreläsning om jämlikhet med en gästföreläsare från Åland. Då jag kom hem handlade vi och sen åkte Jonas iväg på ishockeyträning och jag gick till gymmet. Sprang lite, styrketränade lite och var på ett zumbapass. Då jag sen kom hem igen mådde jag inte toppen. Hade ont i halsen och huvudet värkte. Det blev inte bättre under natten, snarare tvärtom. Jag är sjuk, igen.

59BA67AC 2E67 4C53 B120 1FC6F6C2BB9F

Igår hade jag suuuperont i halsen och huvudet värkte trots att jag tagit en huvudvärkstablett. Cyklade iallafall iväg till skolan där jag mötte upp Sylav och Christa. Vi satt och jobbade på ett psykologiarbete några timmar. Då jag kom hem orkade jag knappt röra mig upp ur soffan. Låg där hela kvällen och kollade serie och sov. Idag har jag fortfarande otroligt ont i halsen, huvudet är snäppet bättre men inte bra. Har dock varit lite piggare idag, får väl se hur det blir ikväll. Nu ska vi fixa middag och sen ska Jonas iväg och kolla ishockeymatch och jag tänker kolla Lucifer resten av kvällen. Imorgon är jag också ledig och har inga planer vilket känns superskönt. 

Nu finns också min Instagram här till höger så ni får gärna följa mig där också!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar