HEADER SEVENDAYS

ETT VECKOSLUT FYLLT MED MATCHER

Skrivet av Antonia Svenlin 09.02.2020 | 0 Kommentarer

Det är söndagkväll och jag sitter hemma i köket i Kronoby. Jag ska snart hoppa in i bilen mot Vasa med Sofia och Jonas. Veckoslutet börjar lida mot sitt slut och vardagen kallar. Jag har en något lugnare vecka framför mig (skolmässigt) vilket känns skönt. Har redan planerat in några träningar tillsammans med Sofia. Är inne i en sån motivationstopp vad gäller träningen, vill bara komma i form inför säsongen NUNUNU! 

1185CF45 A837 4411 A9C3 99FF1028D68C

Eftersom jag är sämst att ta bilder just nu, får ni en bild av vår fina lägenhet.

Idag har jag dragit redskapsgymnastik på förmiddagen. Sen åt jag lunch med familjen, städade lite och åt sen middag i form av hotdogs <333 SÅ gott. Igår tränade jag på morgonen, gjorde en styrketräning och tränade överkroppen. Sen duschade jag och fixade lunch. Familjen var borta så jag åt rester från fredagens tortillas. Åkte iväg mot Jakobstad runt halv fyra och mötte upp Annie där. Vi kollade Jaro-KPVs fotbollsmatch och fortsatte sedan med att kolla Jonas ishockeymatch. Älskar att umgås med Annie, sååå mysig tjej <3 Kvällen spenderades framför Ýoutube. 

I fredags hade jag bara en lektion så jag traskade till skolan klockan tio. Åt sen lunch där innan jag gick hem igen. Väl hemma packade vi ihop och körde hemåt mot Kronoby. Då jag kom hem bytte jag om och körde till Idrottshallen, där drog jag redskapsjumppa i två timmar. Kvällen spenderades med familjen, vi hade fredagsmys och tortillamiddag i vanlig ordning. 

Jag har haft ett supermysigt veckoslut som tyvärr är slut nu. Längtar till nästa, haha. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar