HEADER SEVENDAYS

FIN HÖSTMORGON

Skrivet av Antonia Svenlin 15.10.2019 | 0 Kommentarer

Just nu sitter jag i soffan i vår lägenhet i Vasa, det regnar ute så jag känner att jag har det ganska bra här inne. Klockan närmar sig halv fem och jag ska snart fixa nånting att äta till middag. Idag har det varit grått väder hela dagen, det har regnat sen jag kom hem. Kallt är det också, men inte så pass kallt att man kan använda tjock vinterjacka som jag gärna skulle göra. Idag cyklade jag till skolan, jobbade på ett grupparbete tillsammans med Sylva och Christa, åt sedan lunch och cyklade hem igen. Har kollat Blacklist sen jag kom hem så har inte varit så värst produktiv. Tänker att jag kan bli det efter middagen, hehe. Ikväll kommer jag troligtvis kolla lite fler Blacklist-avsnitt, sen ska jag också kolla dagens Paradise Hotel avsnitt, eventuellt jobba lite på en uppgift och städa lite.  

IMG 2012

IMG 2011

Kolla hur fint det var igår då jag cyklade till skolan! En riktigt mysig höstmorgon med frost och sol. Det är såna stunder då man gillar hösten sådär lite extra mycket. 

Igår cyklade jag till skolan runt halv 11, vi hämtade våra FSLF (Finlands svenska lärarstuderandes förbund) tröjor som kommit. De är suuuuperfina! Har bott i min sen igår. Sen åt vi lunch, hade lektion i Pedagogisk sociologi där vi hade ett grupparbete. Klockan 15 slutade den lektionen så då satte vi oss vid Academills café för att jobba lite på ett grupparbete. Ska jag vara ärlig blev det mer prat om annat än skrivande, hehe. Men så är det ibland. Vi är ju klara nu och arbetet ska vara inlämnat först på fredag, så det är ingen panik. Sen gick jag och Sylva i några butiker i centrum och sen cyklade jag hem. 

IMG 2013

Idag har jag varit supertrött, sov dåligt inatt så jag vet ju liksom orsaken. Hade ont i magen och mådde illa direkt jag skulle försöka sova eller låg ner. Hoppas nästa natt blir trevligare. Nu är det middagsdags och sen ska jag städa lägenheten eftersom jag får besök av mamma och Alva imorgon <3333 Sen tar jag höstlov och åker hem till Kronoby!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar