HEADER SEVENDAYS

FREDAGSGLAD

Skrivet av Antonia Svenlin 24.01.2020 | 1 Kommentarer

Idag är det fredag!!! Såååå skönt med veckoslut och lite vila från skolarbete och lektioner. Idag har vi haft en bildkonstlektion på förmiddagen. Har hunnit konstatera att konst och att rita inte är min grej. Är typ sämst haha. Aja, har ännu en lektion kvar och sen åker vi hem till Kronoby. Det är lite oklart ännu om jag hinner till träningen i Kokkola eller inte så vi får se hur det blir. Om jag inte hinner till träningen kommer jag träna på egen hand istället. 

Veckan har gått ganska fort och dagarna har varit ganska enformiga. Skola, träning och inget mer. Jag och Sofia har varit på många träningspass och testat några nya. Roligt då Sports Club har så många olika pass att erbjuda. Den här veckan testade vi Bodycombat och Dancejam. Två väldigt olika träningsformer men ganska roliga båda två. Eftersom veckan har varit så tråkig har jag inte en enda bild. Då vet man hur roligt program jag har haft haha. 

Idag är det också EMMIS FÖDELSEDAG!!! GRATTIS BÄSTA TY PÅ DIN DAG!!!! <333 Du är verkligen världens bästa och du betyder supermycket för mej. Tycker om ty <3333 

IMG 1673IMG 3695

Kommentarer

  • Emmi 24/01/2020 2:11pm (8 månader sen)

    Åååå bästa ty loveu tack sakner ty <3

    • Antonia Svenlin 28/01/2020 9:12pm (8 månader sen)

      Saknar ty ockse <333

Skriv en kommentar