HEADER SEVENDAYS

GET TO KNOW ME

Skrivet av Antonia Svenlin 08.10.2019 | 0 Kommentarer

Kom på att jag kan ha fått en del nya läsare nu när jag bloggar här på Sevendays. Så här kommer en liten lista med frågor som jag svarat på! Hoppas ni får veta nåt nytt <3

 

1. Ditt fullständiga namn

Antonia Iréne Svenlin, då jag var yngre gillade jag inte mitt tilltalsnamn alltså Antonia. Så jag har kallats Antta sen sjuan tror jag. Men nu när jag börjat på universitetet kallar alla mig Antonia och I kind of like it. Vet inte om det är för att jag kallats Antta nu några år och tröttnat eller om jag undermedvetet alltid lite gillat Antonia. Gillar det iallafall i dagsläget!

2. Ålder?

Jag är nitton hela år! Fyller 20 nästa sommar, alltså 20???? Ser mig ännu typ som en sextonåring som går i nian, känns som om allt bara flugit förbi sen högstadiet och nu sitter jag här och studerar till lärare? Jättekonstigt jag vet. 

3. Var bor du?

Jag bor i Vasa i en liten lägenhet tillsammans med min pojkvän eller ja sambo, Jonas. Vi bor på Brändö och jag trivs superbra i lägenheten, staden och med honom också för den delen. Om ni vill veta lite mer om honom är vi lika gamla, han studerar vid Hanken och vi har varit tillsammans i lite över ett och ett halvt år! Nu vet ni pikulite om honom också. Bor också hemma i Kronoby ibland och kommer troligtvis spendera sommaren där också!

IMG 0975

4. Vad gör du på fritiden?

Jag spelar fotboll största delen av tiden. Jag spelar i IK Myran med både ligalaget och i division två. I tvåan ör säsongen slut sen en vecka tillbaka och vi har två matcher kvar med ligalaget. Gillar också att gymma och vara på grupp-pass, helst ska det innehålla dans! Jag tycker om att kolla film, är en hopplös romantiker så helst kärlek och lite tårar får den innehålla. Har nu på senaste tiden förälskat mig i krim-serier men det slår fortfarande inte romantiska filmer. Här skulle jag ju också vilja kunna skriva att jag gillar att vara på löpturer men det kan jag tyvärr inte stå bakom. Kan nästan säga att löpning är det värsta jag vet, okej liiiten överdrift men ändå. 

 5. Något du hatar

Jag HATAR smack-ljud. Ni sm har lyssnat på min och min systers podd vet detta, kan bli så otroligt arg. En annan sak jag hatar är att prata inför folk. Ni ba okej du ska bli lärare men inför barn är det inga problem men inför ungdomar och vuxna är det hemskt. Ingen njuter väl av att göra det men jag får verkligen panik. Är liksom nervös en vecka innan, svettas, ångestar och mår illa av att behöva stå och prata ens ett ord. Att behöva presentera mig är lika nervöst varje gång. Men detta är något jag jobbar på och hoppas att jag växer ifrån snart hehe. 

1F1C25E7 6724 4B3D BEC1 5483BCC27F80

6. Favoritmat?

ÄLSKAR IKEAS KÖTTBULLAR finns inget bättre. Tacos är väl den enda maträtten som ens är i närheten men INGET slår ikeaköttbullarna. Punkt. 

7. Vad har du gjort idag?

Jag har haft två föreläsningar och slutade runt 15. Nu har jag suttit och skrivit detta inlägg så inte mycket mer än det!

8. Tre saker alla kanske inte vet om dig

Min favoritartist sen jag gick i lågstadiet/högstadiet är Skrillex, kan lyssna på de låtarna nör som helst och hur många gånger som helst, sjukt bra. Jag gillar att ha det städat runt mig, är det stökigt i mitt rum kan jag inte somna. Jag är väldigt känslig på många plan, har känslig hud och tål inte parfymerade produkter på huden så måste ha parfymfritt typ allt. Sen är jag väldigt känslig då det kommer till att gråta. Jag gråter åt ALLT. Skojar inte ens, gråter då jag är ledsen, glad och arg. Spelar ingen roll, gråter ändå. 

IMG 0210

9. En superkraft du skulle vilja ha

Oj, funderade länge på den här. Kom fram till att jag måste välja att kunna läsa tankar. skulle vara jätteintressant att veta vad människor tänker och tycker.

10. Favorityoutuber?

Just nu är det nog Antonija Mandir och Ribecka. Jag är en sån person som streck-kollar typ två Youtubers åt gången. Men jag gillar verkligen deras videor just nu!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar