HEADER SEVENDAYS

"HÖSTLOVET"

Skrivet av Antonia Svenlin 21.10.2019 | 0 Kommentarer

Nu är måndagen här igen och jag sitter hemma i lägenheten i Vasa. Vaknade runt åtta, duschade, åt morgongröt (ja det är sant pappa, GRÖT) och nu sitter jag här. Jag har en grupptimme som börjar 12:30 idag så ska cykla iväg till skolan runt 11 och äta lunch där. Men, förra veckan hade jag höstlov, eller ja jag råkade vara ledig onsdag-fredag så i onsdags kom mamma och Alva hit. Vi fikade, shoppade, åt lunch och hade det riktigt trevligt. Då vi strosat runt på stan några timmar åkte vi hemåt mot Kronoby. 

IMG 2082

79EDB18D A7A7 48D1 B8E9 435816032765

Jag fotade inga bilder från dagen tillsammans med mamma och Alva så här kommer en med Alvis från Jennies bröllop <3

I torsdags gjorde jag inte så mycket. Skrev klart en inlämningsuppgift, gjorde några andra uppgifter och skrev lite mer på ett grupparbete. På kvällen var jag på fotbollsträning med Myran, i snöfall. Ja, det snöade/regnade och var superkallt. Det var faktiskt min första träning på ungefär tre veckor. Har ju varit sjuk nästan en månad så det var skönt att röra på sig ordentligt igen. 

IMG 2083

Fredagen startade jag med att skriva klart inlämningen i psykologi, sen åt vi lunch och efter det åkte jag, mamma och Alva till simhallen där vi plaskade runt i bassängerna nån timme. Vi hann dricka kaffe vid ett café och köpte lösgodis vid Prisma. Sen var det dags för tacofredag!!!!!! Min absoluta favoritdag och måltid. Jag hade träning på kvällen, den var lätt och ganska kort eftersom den var matchförberedande. Efter träningen stannade jag vid planen en stund och lirade lite boll med Alva och pappa. På kvällen hade vi fredagsmys med chips och dipp som vanligt. Vi hann också spela galenpanna vilket var riktigt roligt, recommend recommend! 

IMG 2084IMG 2085

Jag var till Uleåborg i lördags för att vara med på Myrans avgörande match mot ONS. Matchen var otroligt spännande och slutade 1-2, alltså vinst åt oss! Det betyder att vi får kvala om ett nytt kontrakt i ligan! Igår var jag, Alva och Jonas till ishallen och skrinnade. Jag var sämst om någon undrade, såg ut som jag aldrig stått på skridskor förr haha. Runt tolv körde pappa mig till Nedervetil och därifrån åkte jag till Ylivieska med en av mina gymnaster. Jag var alltså tränare på en redskapsgymnastiktävling för två klasser. En lång dag med andra ord. Men, det gick riktigt bra för dem så det är ju alltid roligt. Jag kom hem, med bultande migränhuvudvärk och en tom mage, runt halv tio på kvällen. Åkte sen hit till Vasa med Jonas som snällt väntat på mig. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar