HEADER SEVENDAYS

jenniehjärtaronnie

Skrivet av Antonia Svenlin 07.10.2019 | 0 Kommentarer

Detta veckoslut har jag bland annat fått vara på bröllop, kollat ishockey och VARIT MED EMMI. I fredags åkte jag hem med buss till Kronoby där jag möttes av Emmi vid busshållplatsen!!!!!  Hon var hemma från torsdag till måndag alltså idag. Jag är tillbaka i Vasa nu eftersom jag har skola. Börjar om en halvtimme så jag ska snart åka iväg till Academill för lite föreläsningar. Slutar klockan fem idag så jag har en lång dag framför mig. Aja, då jag kommit hem umgicks jag bara med Emmi tills mamma kom hem från jobbet och vi tre åkte till Kokkola en sväng. Vi skrattade en hel del som vanligt. Då vi kom hem åt vi tortillas som vi gör varje fredag och sen fixade jag och Emmi lite grejer inför bröllopet. Nedan ser ni bilder på håruppsättningen jag fixade på Emmi, ni ser också hur otroligt snygg hon är?! <3

IMG 1729

Lördagen började vi med en långlänk tillsammans med Åsarnas juniorer som hade hemmaläger. Vi var i skogen i två timmar och sprang/gick. Det var ändå ganska roligt, denhär tjejen har ju då inte sprungit på säkert tre månader och senast jag gjorde en långlänk var ett år sen. MEN jag är stolt över mig själv nu efteråt! Sen var det kaos med sminkning, hårfix och allt annat fix. Jag stressade över att jag skulle göra en håruppsättning åt Emmi och hon stressade över att hon skulle sminka typ alla i familjen, hehe. 

IMG 1728

Sen körde vi iväg till Pedersöre kyrka där vigseln skulle äga rum. Jennie var världens finaste och sjöng så otroligt fint <333 Bröllopsfesten var sedan i Öja byacenter där vi fick mat, godis och fick se allt program de planerat. Sen fick vi också höra superfin sång av två av mina kusiner, Catrin och Linus. Det var såååååååå fint! Runt halv tolv var det slut och vi åkte hem. Jag var helt slut så jag somnade direkt, okej jag somnar alltid direkt men den här gången var jag ju iallafall trött. 

IMG 1727IMG 1730

Igår gjorde jag en styrketräning med Emmi och sedan åkte vi till stan ett varv. Hittade ett par jeans på rea, mer än så hittade jag inte så det var ju egentligen bra. Sen kollade vi Wahlgrens värld innan vi kollade Jonas ishockeymatch. De vann efter ett ytterst spännande slut, trodde jag skulle spricka av nervositet. 

734E16D3 4E4B 437E B897 EB4AEFC51895

På bilden ovan ser ni oss med världens finaste brud <3 Grattis till er igen! 

Nu ska jag förbereda mig inför ett litteraturseminarie som vi har i en röst-kurs jag går nu. Vi hörs!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar