HEADER SEVENDAYS

LIGADEBUT

Skrivet av Antonia Svenlin 22.09.2019 | 0 Kommentarer

Söndagen är här igen vilket betyder att måndagen också snart är här. Tycker att dagarna och veckorna bara flyger förbi och jag hinner inte riktigt med. Det var ju precis sommar??? Aja, en vecka har gått och jag tänkte skriva lite om vad jag haft för mig. 

Just nu sitter jag i vår lägenhet i Vasa och har precis lämnat in två uppgifter som ska vara inne imorgon. Jag gillar att vara lite före tidtabellen och särskilt skönt är det att lämna in uppgifter tidigt. Veckoslutet gick lika snabbt som alltid. Jag har inte gjort annat än spelat fotboll. I fredags hade jag först skola från 8:30-16, sen skyndade vi hem eftersom jag hade träning. Vi tränade ungefär en timme, träningen var matchförberedande så det var mest taktikgenomgång och sånt. Sen på lördagsmorgonen hoppade jag på Myran bussen mot Åbo. Bussresan var riktigt rolig, jag och Amanda försökte lära oss spanska, det gick sådär haha. Men skrattade gjorde vi iallafall! 

IMG 0974

Matchen slutade tyvärr med förlust men jag gjorde min ligadebut! Jag spelade typ två minuter men ändå haha. Det var en häftig känsla, sen var det också jättefin himmel under tiden vi spelade så det kändes typ magiskt, okej klyschigt jag vet men jaja. Ville alltså bara berätta att jag nu har spelat i ligan, bara en sån sak. Vi kom hem runt halv fyra på natten så jag är ganska trött nu. Jag hade match idag också, men med andra laget. Det blev vinst, såååå skönt. Kom på hur mycket jag älskar fotboll och varför jag lägger ner så mycket tid på det. För ibland undrar man ju nog varför man utsätter sig för idrott.

IMG 0973

Måndag till fredag var inte så värst händelserika. Jag har varit på föreläsningar och grupptimmar, pluggat, jobbat på grupparbeten, lärt mig hur man ska berätta och använda rösten på rätt sätt och sånt. Sen har jag spenderat mycket tid med mina nya kompisar. Vi hade en mys/tacokväll i onsdags, vi pratade verkligen om allt möjligt. Känns så skönt att kunna prata om så mycket med dem <3

share 4710D802 4F63 4D45 A893 58CC827F5859

Nu ska jag och Jonas börja kolla en krim-serie och sen är det sovdags. Imorgon väntar föreläsningar och sen på kvällen ska jag troligtvis träna med Vasa IFK, känns ju lagom nervöst. Wish me good luck liksom. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar