HEADER SEVENDAYS

long time no see - kan man lugnt säga

Skrivet av Antonia Svenlin 20.03.2020 | 0 Kommentarer

Oj, en och en halvvecka sen jag skrev sist. Det har hänt en hel del sen jag uppdaterade er om veckoslutet som funktionär på FSSM 2020. Det var en fint veckoslut med sol och fint väder, många fina prestationer och mycket folk. Jag träffade några vänner som jag inte sett på något år. Sånt e allti kul! Hann sakna skidåkningen många gånger under det veckoslutet. Sen stängde Åbo akademi så jag har distansstudier nu. Sitter hemma i karantän med familjen, mysigt eller hur. Nja, till viss del men när man är van att bo med bara Jonas i en lägenhet är ju detta en omställning då vi plötsligt är fem i huset som ska veta vad man gör 24/7.

71C31344 EC9A 42D1 8CB7 56A99AE28BDE

Förra veckan hade jag lektioner måndag-onsdag. Jag tränade med Sofia på gymmet och var ganska ensam haha. Jonas var hemma i Terjärv så jag hade inget sällskap. Man blir ju nästan lite galen av att vara ensam en vecka. Ingen att prata med eller kolla film med. Jag åkte hemåt på torsdagen. Bussade iväg till Jakobstad där jag var på en arbetsintervju, åkte hem med mamma och böt om till fotbollskläder för att åka iväg på träning. Efter träningen åt jag middag - ensam. Familjen åkte iväg på skidtävling till Taivalkoski och skulle vara borta hela veckoslutet. Sen kom Jonas och plockade upp mig och vi kollade en fotbollsmatch. Vi fick också beskedet att alla fotbollsträningar och matcher är inhiberade tills vidare. Kan ju inte säga att det var en rolig nyhet, men vad kan man. Bättre så än att viruset sprids. 

31166A18 65D1 4E1E 9A92 2093D19902BE

I veckoslutet hann jag gymma, springa och skrinna på isen med Jonas. Familjen kom hem redan på lördagen. Jag spenderade nån dag i Vasa med Jonas. Sen kom jag hem i onsdags på kvällen. Då jag skulle starta bilen hos Jonas hände ingenting. Den var stendöd. Typiskt att sånt händer mig och då jag inte är hemma. Aldrig att den inte skulle starta då pappa ska använda den, nej - den ska starta då antingen jag eller Emmi kör. Typiskt. 

C0568B2D E01D 40B8 8C6E 263777AD8982

Igår städade vi hela huset, jag var på en promenad med mamma i skogen och sen hade vi sångtävling på kvällen. Vi hade superkul och skrattade sjukt mycket. Idag ringde klockan 07:00 och det var dags för morgonlänk. Antonia Svenlin har varit på morgonlänk med familjen. Det är typ historiskt, jag är inget fan av löpning så att säga. Men jag kämpade mig genom 6,5km. Kan inte säga att det gick smärtfritt eller lätt. Men nu känner jag mig så otroligt duktig! Nu har jag gjort en skoluppgift och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll ska vi göra ett grupp-pass här hemma. Wasa sports club har nämligen gett tillgång till deras pass via nätet så att man kan göra dem hemma. HUR BRA? Tror det blir ett Combat pass eller ett H.I.T cardio-pass. Sen blir det tortillas och fredagsmys!

E5E5F256 FE6D 422E 82DB 14CDE69C5D31

Det blev ett ganska långt inlägg men det kanske uppskattas nu då man helst ska hållas hemma. Vill ni se mera bilder från min vardag får ni gärna gå in på mitt VSCO-konto antoniasvenlin heter jag där! Ni kan även klicka HÄR!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar