HEADER SEVENDAYS

MIN GULISINTAGNING

Skrivet av Antonia Svenlin 24.09.2019 | 1 Kommentarer

Måndagen den 9 september hade jag min gulisintagning. Årets tema var Jorden runt och så fick vi tolka det som vi ville och klä ut oss efter det egna temat vi valt. Min klass var cowboys och vi var verkligen supersnygga om jag får säga det själv. Vi gjorde oss i ordning hos en av mina kompisar och sen gick vi vidare till en klasskompis där största delen av klassen samlades tillsammans med våra tutorer. Sen traskade vi iväg till Academill där intagningen började med en stafett. På bilden nedan ser ni mig och Sylva och nedanför den min fina cowboy-klass!

EA33F72E 0956 442A 9FBA 01A8878FB599

1B460128 D6F2 4C3D AF2E 7B5A944A76AD

Sen skulle vi gå runt till olika punkter där olika föreningar hade tävlingar åt oss. Intagningen gick alltså ut på att samla poäng. Man kunde också muta de studeranden som hade me "muta mig" lapp på sig för att få mer poäng. Vi hade lärt oss en cowboy dans som vi bjöd på vid varje station, den var väldigt uppskattad så det var roligt! Sen hann vi också hitta på sånger, gissa låtar och ha en form av så ska det låta där de visade ett ord och vi skulle sjunga en låt som innehöll ordet så länge två i klassen sprang och hämtade vatten för att fylla ett glas. Vid en annan station skulle några åka på en slip and slide och samla kläder som vi skulle hänga upp på en klädlina. 

IMG 0785

En hel del andra stationer hade de också ordnat. Kvällen avslutades med prisutdelning, tyvärr räckte inte vår insats till första plats. MEN, jag hade superkul och det hade nog alla andra också. Vår klass hade jätteroligt tillsammans och vi hade helt klart snyggaste utklädnad!!! Vi hade liksom till och med käpphästar som vi red omkring på. Jag hade med min som jag haft sen jag var liten, kärleken till Brunöga (som för övrigt har röda ögon, bra där mini-Antonia) ser ni ju på bilden ovan <33333 Det var lätt roligaste evenemanget hittills, skulle lätt göra om det om jag fick. 

Kommentarer

  • Anonym 29/09/2019 8:34pm (12 månader sen)

    Apartment tour i bilder? 😍

    • Antonia Svenlin 01/10/2019 9:22am (12 månader sen)

      Ja det skulle jag säkert kunna ordna! :)

Skriv en kommentar