HEADER SEVENDAYS

NY VECKA

Skrivet av Antonia Svenlin 20.01.2020 | 0 Kommentarer

Idag är det måndag och andra veckan i skolan. Förra veckan var ganska tung. Vi hade långa dagar och många uppgifter som skulle göras så jag hade inte riktigt tid att uppdatera bloggen. Veckan bestod av skola, träning och lite häng med kompisar. Mer än så hittade jag inte på. Jag åkte hem med buss i fredags och  blev upplockad av mamma vid busshållplatsen. Vi åt den traditionella tortillan och sen körde jag iväg på träning. Första fotbollsträningen för iår och på många månader. Kan säga att det gick allt annat än lätt, är ju fortfarande ganska förkyld men var med ändå. Direkt efter träningen körde jag hem, duschade och böt om. Plockade upp Sofia och sen kollade vi Jonas ishockeymatch. 

share 0A73869A 9C1C 4E71 A220 25744973DF88

I lördags var jag hemma, gjorde några ärenden i stan och hängde med familjen. Superskönt med en lugn dag hemma efter en stressig vecka. Igår drog jag redskapsjumppa på förmiddagen och sen åt vi lunch. På kvällen var det dags för Suomen Cup match med Myran. Var ganska nervös, både över hur jag skulle orka med tanke på förkylningen och för att ag inte spelat på så länge. Det gick ändå helt okej, väldigt tungt att andas men klarade mig ändå hela 63 minuter. Det var otroligt roligt att spela igen, hade glömt hur kul det är! Sen vann vi ju också vilket bidrar till hur roligt det var. Efter matchen körde vi till Vasa, jag somnade typ direkt heeelt död i hela kroppen. 

IMG 4044

Bilden är fotad av Nils Östman

Idag var det ganska jobbigt att stiga upp då klockan ringde, eftersom vi kom fram så sent igår. Hittills har jag haft en grupptimme och nu börjar vår föreläsning strax. Jag slutar 16 idag så det blir en lång dag igen. Ikväll ska jag och träna med Sofia, sen blir det troligtvis skolarbete (yay). 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar