HEADER SEVENDAYS

ROCKIDOLEN, SKOLARBETE & HALARINVIGNING

Skrivet av Antonia Svenlin 17.11.2019 | 0 Kommentarer

Söndag igen. Bloggen har stått tom en vecka nu. Jag har haft fullt upp hela veckan så har verkligen inte hunnit blogga. I måndags hade jag en gitarrlektion och sen var jag på Bodypump med Sofia. Väl hemma gjorde jag skoluppgifter hela kvällen. Tisdagen bestod av en finskalektion och sen väntade jag i skolan tillsammans med Emma eftersom vi hade sångövning inför Rockidolen. Övningen gick bra och det var riktigt roligt att sjunga med bandet. Då jag kom hem var klockan redan runt åtta så jag hann inte göra så mycket då. 

25F3E467 9102 4CAD 9472 9137BDB7D95D

Jag hade full dag i onsdags. Jag började klockan 9 med musik, hade sedan en didaktik-lektion och till sist lite mer musik. Slutade 17 så det var verkligen en heldag i skolan. Lite ovant eftersom vi nästan aldrig har mer än en lektion per dag. Efter skolan gick vi till Sylva där vi gjorde oss i ordning inför Rockidolen. Det är alltså en tävling som en specialförening ordnar som jag bestämde mig för att vara med i. Vi kom dit, jag var inte ett dugg nervös och väntade på att det skulle börja. Jag var sist ut så jag hade ganska lång väntan innan det var min tur. Det gick superbra och var otroligt roligt. Trivdes superbra på scenen och med bandet. Tyvärr slutade min mikrofon att fungera sista refrängen så det blev lite annorlunda slut på sången, men det gjorde ingenting. Superrolig kväll iallafall! Jag och Christa sov över hos Sylva, vi kollade film. Det blev en riktigt lyckad kväll helt enkelt. 

FF9AFA8C 17DC 4D3A 82F6 BD08145E1847

Dagen efter, alltså torsdag hann jag göra några skoluppgifter innan min finskalektion. Det var vår tredje tandemträff så vi hade många diskussionsövningar och sånt. Efter lektionen gick jag till Sylva igen och sen hade vi halarinvigning med klassen. Vi fick också olika årets-nomineringar som våra tutorer kommit på. Jag blev årets glädjepiller :)

I fredags gjorde jag inte så mycket på dagen, jag var ledig så jag kollade några serieavsnitt, städade lite och åkte sen hem till Kronoby. Väl hemma drog jag redskapsjumppa och sen var jag med familjen. De åkte till Oslo igår så jag har varit ensam hemma. Igår var jag på en snabbvisit till Kokkola, åt middag med Jonas och kollade sen film med honom också. 

8DE890F9 EB8C 41F2 9310 41DD7596C092

Idag väntar en träning och sen ska jag också se Jonas ishockeymatch ikväll innan vi åker till Vasa igen. En ny vecka väntar och den är inte lika stressig som förra så det är skönt! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar