HEADER SEVENDAYS

SE DET SNÖAR...

Skrivet av Antonia Svenlin 27.10.2019 | 0 Kommentarer

Jag sitter hemma vid köksbordet i Kronoby. Har precis kommit hem från Idrottshallen där jag drog redskapsgymnastik åt mina gymnaster. Kollade ut genom fönstret och såg att DET SNÖAR. Jag känner inte riktigt att jag är redo för vinter och snö ännu. Har inte ens tänkt på att det är november??? nästa vecka. Vart har hösten försvunnit? Den svep ju liksom förbi i ett huj (om man ens kan säga så, haha). De har lovat minusgrader på nätterna den här veckan, vilket inte känns jättekul. Som tur har jag inga tidiga lektioner denna vecka så det kanske har hunnit bli snäppet varmare då jag ska trampa iväg till Academill. 

IMG 2163

Veckoslutet är förbi, det är söndag och idag åker jag tillbaka till Vasa. Idag har jag som sagt varit redskapsjumppatränare, senare idag ska jag även hinna träna själv. I fredags kom jag hem runt två på dagen, umgicks lite med familjen och sen på kvällen kollade jag Jonas ishockeymatch tillsammans med några kompisar. Efter matchen stannade jag kvar och umgicks med dem en stund innan jag åkte hem. 

Igår var jag i Storkyro hela dagen. Mina gymnaster hade tävling där. Det gick riktigt bra för dem och vi fick med oss en hel del medaljer, vilket alltid är roligt. Det blev en ganska lång dag för mej eftersom jag åkte iväg runt 10 på förmiddagen och kom hem åtta på kvällen. Då jag kom hem åt jag en sen middag och körde vidare mot Terjärv. Där umgicks vi med kompisar och åt pizza vid Marinas som är en restaurang i Terjärv. 

Mer än så har jag inte hunnit med detta veckoslut. Nu väntar en ny skolvecka fylld med uppgifter, yay. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar