HEADER SEVENDAYS

sista matchen för säsongen & scenskräck

Skrivet av Antonia Svenlin 01.10.2019 | 0 Kommentarer

Idag är det redan tisdag. Skulle egentligen skrivit igår men det blev inte så. Jag hade en riktigt chill dag igår, vaknade, gjorde mig i ordning och cyklade iväg mot Academill för att få reda på där att föreläsningen var inställd. Typiskt. Men ändå ganska skönt att ha vaknat och kommit igång med dagen. Cyklade hem igen och förberedde mig inför en presentation jag ska ha idag. Ska ännu dra genom den en gång så att den verkligen sitter. Jag gillar inte att prata inför folk och nu ska detta också filmas och sedan analyseras så jag har lite smått panik över det. Det är dock bara tre minuter så det kommer gå fort, som tur. Jag har bara en lektion idag så det är väldigt skönt. På kvällen väntar träning med Vasa IFK och så ska jag nog kolla Paradise Hotel nån gång under dagen. 

IMG 1517

Igår gjorde jag inte så mycket mer än att kolla på Jane the Virgin säsong fem. Äääälskar den serien, rekommenderar er att se den! Veckoslutet har ju också susat förbi, i fredags hade jag ingen skola så jag städade lägenheten, gjorde klart en inlämningsuppgift i psykologi och packade ihop mina saker. På kvällen hade jag träning och sen var det fredagsmys med familjen <333 I lördags hade jag säsongens sista match med division 2-laget. Matchen slutade 3-3 efter en ledning på 1-3 i paus. Det var ju såklart surt att gå från en ledning på två mål till oavgjort. MEN vi klarade av att hålla oss kvar och sjunker alltså inte till division 3, så det är ju alltid nånting! 

share DEFDED2D 51E3 41A7 B4E0 4BDD0A0651E8

Söndagen började jag med en styrketräning och sen körde jag iväg till Kokkola för att köpa lite nödvändigheter. Sen mötte jag upp Jonas och åt lunch med honom, eller ja han åt och jag kollade på. Ett varv via Telia med mamma och pappa hann jag också för att fixa nånting med mitt abonnemang. Vi tog sedan en kaffekopp vid Kahvipuu, jag drack inte kaffe men det lät bättre att skriva att vi gjorde det än att jag skulle skrivit att jag drack sedan en Trip vid Kahvipuu, hehe ja jag är ett barn som inte dricker kaffe. 

1D3248B6 C7B1 42D2 BA93 B76A1E7AD78E

Nu ska jag äta morgonmål och sen cykla till skolan. Ha en bra dag!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar