HEADER SEVENDAYS

SJUKSTUGA OCH MUSIKTIPS

Skrivet av Antonia Svenlin 05.03.2020 | 0 Kommentarer

Det är torsdag, jag är hemma i Kronoby och jag är sjuk. Jepp, har varit sjuk i princip hela veckan. Kände mig hängig och febrig i skolan i tisdags. Kom hem och hade stegring och ont i halsen så jag låg heelt däckad i sängen hela kvällen. Somnade ganska tidigt och sov till 9 dagen efter. Vaknade med världens halsont. Kunde knappt prata och kunde inte äta heller. Kämpade mig genom en dramalektion som var obligatorisk och cyklade sedan hem. Låg i soffan under täcket framför Youtube resten av kvällen. Kunde inte äta då jag hade så otroligt ont i halsen så jag var ganska hungrig då jag vaknade idag. Idag har jag inte haft feber och halsen är såå mycket bättre.

Eftersom dessa dagar inte varit speciellt händelserika tänkte jag dela med mig av några låtar jag gillar just nu! Jag har värligt blandad musiksmak och kan lyssna på allt från dubstep till romantiska ballader, bara så ni vet ;-)

 IMG 4918

Dessa två tycker jag är sköna att lyssna på. Amors pilar av Lov1 och Felix Sandmans Boys with emotions.

IMG 4922Samma här, två sköna låtar av Loud Luxury och Vigiland. Gillar att ha sånahär sköna låtar i min spellista. Man kan lyssna på dem lite när som helst, med vilket humör som helst. 

IMG 4923

Såklart lite Alan Walker också, som är min all time favorite artist <333 Två remixar av All comes down - Third part remix och Always - Alan Walker Remix. 

IMG 4919

IMG 4920

Två lite mer upbeat låtar. Crusade av Marshmello x Svdden Death och Mwuanas Back it up. Mwuana är en artist jag fattat tycke för nu på sista tiden. 

IMG 4924

Vem av oss av Anis Don Demina är min favoritlåt just nu. Blir så glad av den låten. White Mercedes har jag upptäckt igen, gillar att återupptäcka låtar som jag gillat förr. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar