HEADER SEVENDAYS

SÖNDAG OCH REDSKAPSJUMPPA

Skrivet av Antonia Svenlin 12.01.2020 | 0 Kommentarer

Idag är det söndag och jag börjar skolan igen imorgon. Jag har haft ett långt och skönt jullov, känns nästan lite skönt att påbörja studierna igen och få lite rutin på vardagarna. Jag kommer ha fullt schema i januari fram till mars så jag kommer troligtvis inte ha lika mycket tid för bloggen då. 

Den här veckan har jag varit på åhörarpraktik här i Kronoby. Jag har alltså suttit och iakttagit läraren, antecknat och lyssnat på. Väldigt lärorikt och roligt. Senast jag uppdaterade er var i onsdags då det var Alvas födelsedag. Dagen efter, alltså i torsdags var jag på praktik från 9 till 15 och direkt efter drog jag redskapsjumppa i två timmar. På kvällen kom Jonas till oss så då umgicks jag med honom och familjen. I fredags var min sista dag vid lågstadiet, slutade redan ett så då cyklade jag hem och gjorde i ordning då Alva skulle ha sina kompisar på "kalas". Runt tre åkte jag till Idrottshallen och drog redskapsjumppa igen. Sen på kvällen körde vi till Terjärv och umgicks med våra kompisar där. 

IMG 3740

Igår var jag med Jonas största delen av dagen, Alva hade släktkalas och sen på kvällen var jag med några kompisar. Idag har jag hunnit dra redskapsjumppa för omväxlingsskull och sen åt jag lunch. Nu har jag packat ihop och ska snart dra iväg mot Vasa. En annan sak som hänt är att jag skrivit på kontrakt med Myran så jag kommer spela division ett med Myran i sommar! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar