HEADER SEVENDAYS

SPELKVÄLL & SPORT

Skrivet av Antonia Svenlin 13.10.2019 | 0 Kommentarer

Söndagkväll, igen. Det är redan 13 oktober vilket betyder att halva oktober reda är förbi. Snart e de jul, tihi. I skrivande stund sitter jag hemma i köket i Kronoby. Har varit hemma även detta veckoslut. Idag vaknade jag i Terjärv, åt frukost och åkte sen hem för att dra redskapsjumppaträning i Kronoby. Har inte haft möjlighet att vara tränare sen augusti tror jag, så det var riktigt roligt att vara tillbaks i salen igen <3 Hade saknat mina gymnaster också! Sen åt jag våfflor med familjen och kollade Jonas ishockeymatch tillsammans med Alva, Sofia och Kasper. Det blev oavgjort, nu är Jonas vid sjukhuset och kollar upp sin käke eftersom han fick en klubba? i ansiktet, är inte riktigt säker på vad som hände därav frågetecknet. Men vi ska hoppas att det inte var nånting farligt. 

share 80AA0713 61CD 415B B03B F11E7DFD560C

I fredags var jag ledig så jag plockade lite i lägenheten på morgonen, lagade sen lunch till mig och Jonas. Runt ett åkte vi hemåt, väl hemma städade jag och mamma hela huset, åt fredags-tortillas och åkte till Kokkola för lite shopping. Hittade ett par riktigt coola kängor som jag nu är kär i. På kvällen var det fredagsmys som vanligt, dock var fredagsmysdrottningen Alva inte hemma så det var ju inte riktigt samma sak. Aja, sen kollade jag några avsnitt av Wahlgrens värld. 

IMG 1965

Igår var jag bänkvärmare på IK Myrans näst sista match i nedre ligans slutspel. Matchen slutade 0-0 så det var helt okej. Efter matchen duschade jag och fixade mig, åkte sen till Terjärv där jag spenderade kvällen tillsammans med Jonas, Kasper och Sofia. Vi hade riktigt roligt, spelade kortspel och andra spel. Verkligen supermysigt! 

Fotboll, familj och vänner summerar mitt veckoslut ganska bra. Imorgon är det måndag och ny vecka, jag har bara en endaste lektion på hela veckan så jag har snart höstlov, skööönt! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar