HEADER SEVENDAYS

"TALKO" - VECKOSLUT

Skrivet av Antonia Svenlin 09.03.2020 | 0 Kommentarer

Måndag eftermiddag, jag sitter i lägenheten och kollar Youtube. Jonas är hemma i Terjärv denna vecka så jag är ensam här. Skönt till en viss del men väldigt tomt utan honom här. Idag har jag haft två lektioner så det har varit en skön och lugn skoldag. Jag har hunnit handla och ätit mellanmål. Ikväll planerar jag att träna första gången efter förkylningen, ska göra ett core-pass och springa lite smått. Inatt sov jag 12? timmar. Jag var helt slut igår efter veckoslutet så jag somnade redan 21. 

Jag har varit funktionär hela veckoslutet på FSSM i Lappfors som Åsarna ordnade. Eftersom jag var förkyld ännu kunde jag inte träna så jag fick vara på tävlingsplatsen alla tre dagar. Jag kom hem i torsdags med buss. Gjorde egentligen ingenting då på kvällen utan inväntade familjen som var på tävlingsplatsen och förberedde. 

I fredags vaknade jag runt nio, åt frukost och gjorde mig i ordning inför dagen. Pappa hämtade mig runt 11 och då åkte vi iväg till Lappfors. Där fick jag hjälpa till på lite olika ställen, hejade på Alva i sprinten och åkte sen hem för att dra redskapsjumppa. Det var länge sen jag hade möjlighet att vara där så det var riktigt roligt att träffa gymnasterna igen <3 På kvällen fixade jag och Alva tortillas åt oss och kollade Mean Girls och Talang. MYS! 

512A667D BC72 44F9 AFE9 9CB0401A1B04

Lördagen började tidigare än fredagen så vi åkte iväg halv nio. Då vi kom till Lappfors var det kaos. Jag och mamma spurtade runt tävlingsspåret och lag ut granris, vi plockade plåtskyltar och fixade. Jag hejade på Alva och alla Åsarnatävlare. Hejade vilt på mamma och pappa, sprang runt typ hela spåret för att heja på dem. Sen hjälpte jag till på prisutdelning och hjälpte till på lite olika ställen. Vi kom hem ganska sent, jag hämtade pizza åt mig och Alva. Sen kollade vi resten av Mean Girls och åt godis. 

Igår åkte vi iväg redan åtta och då var det stafetter på schemat. Jag hann kolla lite på tävlingarna, sortera nummerlappar, lägga på chip på tävlanden och hjälpa till vid prisutdelning. Vi kom hem runt halv fem, jag packade ihop och åkte till Vasa med Sofia. 

Det har varit tre fina och soliga dagar med många fina prestationer av alla tävlanden. Saknade ju till och med skidåkningen en hel del under veckoslutet, vem vet ni kanske ser mig i spåret nästa år ;-)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar