HEADER SEVENDAYS

TISDAGSSTRESS

Skrivet av Antonia Svenlin 19.11.2019 | 0 Kommentarer

Tisdagskväll. Jag sitter i lägenheten och har precis stängt alla word-dokument, infosidor och artiklar. Jag har väldigt många skoluppgifter just nu. Finskakursen jag går är väldigt tidskrävande och har många inlämningar och uppgifter. Nu är största fokuset på en presentation vi ska hålla. I 10 minuter. 10. Jag har smått väldigt mycket panik över den saken. Hatar ju som sagt att prata inför folk och nu ska det vara på finska också. Härligt. Aja, den är om ungefär en vecka så har lite tid kvar att önska om ett mirakel vad gäller mina finska kunskaper. Sen har jag också essäer att skriva i två andra kurser. Det är så svårt att veta hur de ska vara för att bli godkända då det är de första essäerna vi skriver i universitetet. 

Igår gjorde jag uppgifter då jag vaknade, cyklade sen till skolan för en föreläsning i sociologi. Åt lunch med Sylva och satt sen i skolan och jobbade någon timme tillsammans med Sylva. Då jag kom hem fortsatte jag med uppgifter i finska, sociologi och psykologi. På kvällen var jag på fysträning med VIFK. Skönt med ledd träning igen, jag gillar rutiner och då någon säger vad jag ska göra. Blir lättare då, riktigt bra träning iallafall. Träningen slutade 21 så jag stupade i säng då jag kom hem. 

IMG 2681

Imorse hann jag göra en finskauppgift innan jag cyklade till Sports Club för ett Bodypump-pass. Skönt att göra träningen redan på förmiddagen. Sen cyklade jag hem, gjorde lunch och fortsatte med skoluppgifter för omväxlingsskull. Jag hade en finskalektion idag så jag cyklade till Academill klockan två. Jag handlade efter skolan och gjorde sen middag. Jonas är hemma i Kronoby på ishockeyträning så jag har varit ensam i lägenheten hela kvällen. Jag har hunnit se senaste Paradise Hotel avsnittet, skrivit lite på min psykologi-essä och plockat undan lite grejer. Jag gillar att vara ensam ibland. Bara få va med mig själv och få göra saker ifred. 

Har känt mig väldigt stressad den senaste tiden. Jag har haft mycket på gång och inte ens tänkt på hur det påverkat mig. Har nu märkt att det påverkar mig ganska mycket. Så jag måste sakta ner lite nu. Ta en sak i taget och inte stressa upp mig i onödan. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett serieavsnitt och sen ska jag sova!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar