HEADER SEVENDAYS

TRE SKOLVECKOR KVAR

Skrivet av Antonia Svenlin 24.11.2019 | 0 Kommentarer

Idag är det söndag och jag sitter i lägenheten med musik i öronen och några ljus tända. Jag och Jonas har precis kollat två avsnitt av Gåsmamman, alltså måste bara rekommendera den serien åt er. Den är superbra och framförallt spännande, tack för tipset mamma. Jag har hunnit skriva klart min essä i pedagogisk psykologi så den är färdig för inlämning. Det känns otroligt skönt att den äntligen är klar. Nu har jag bara en essä kvar i sociologi och sen är det i princip jullov. Jag har tre skolveckor kvar och sen är jag ledig. Då kommer Emmi hem, SOM jag längtar. Saknar henne något otroligt. SNART SES VI <33333 

8D64B866 A4C2 45C0 AA91 804A7A16079B

Idag vaknade jag i Terjärv och körde sedan till Kronoby på en skridskobana till väg. Det var väldigt halt och jag var livrädd :-) Är ju inte jättebra på att räkna ut i vilken hastighet man kan köra innan bilen börjar snurra hehe. Sen åt jag lunch, packade ihop och körde mot Malax av alla ställen. Där kollade jag Jonas ishockeymatch och sen körde vi till Vasa. 

Senast jag skrev var det tisdagkväll. I onsdags började jag dagen med musik och sen skrev jag på min psykologiessä och förberedde inför min finska presentation. Kvällen spenderades hos Sylva där vi sydde fast märken på våra halare. Det är jobbigare än man tror, har fortfarande ont i mina fingrar av nålen. Stack mig gjorde jag också. Aj.

3AAC595E 9F1C 444D 8BE7 7E02886C24C4

I torsdags mötte jag upp två klasskamrater för att börja med ett grupparbete i Didaktik kursen som startat. Då vi var klara fortsatte jag på min essä. Tanken var att jag skulle jobba i skolan till klockan 15 då min finskalektion började. Men duktiga Antonia hade datorladdaren hemma så det var bara att cykla hem igen. Cyklade mot skolan igen på eftermiddagen för vår sista Tandemlektion i finska kursen. Vi hade diskussionsövningar och de hjälpte oss med våra presentationer. På kvällen hann jag träna och umgås med Jonas <3

Fredagen började jag med städning av lägenheten, skoluppgifter och bilande hem till Kronoby. Där drog jag redskapsjumppa i två timmar och hade sen tortillafredag med familjen. På kvällen var det fredagsmys i vanlig ordning med chips och dipp. Igår var jag och skidade med Åsarnas juniorer. Ja ni hörde rätt: jag skidade! Tungt var det. Fy, var verkligen ur form så att säga. Hade blodsmak i munnen efter typ ett varv. På kvällen körde jag till Terjärv där jag och Jonas umgicks med Kasper och Sofia resten av kvällen. 

17BA8597 756D 49D2 887E 2378FC013E65

Mer än så har inte hänt sen sist. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, packa upp och sen ska jag nog sova. Hoppas er vecka blir super!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar