HEADER SEVENDAYS

VECKOSLUTET OCH MINIPRAKTIK

Skrivet av Antonia Svenlin 18.02.2020 | 0 Kommentarer

Tisdagen är här och jag har precis ätit middag. Nu har jag kollat ett Friends avsnitt och ska snart börja med skoluppgifter. Senare ikväll ska jag och Sofia göra ett styrkepass på gymmet. Idag har jag haft tre lektioner, började redan 8:30 med matematik och fortsatte sedan med två dramalektioner. 

Igår började vår mini-praktik vid Vasa Övningsskola så vi var där och följde med på lektioner. Sedan träffade vi vår handledare och fick hjälp med lektionsplaneringen då vi även ska hålla två lektioner denna praktik. Då jag kom hem somnade jag? Jag sov ungefär en timme. Jag brukar aldrig sova på dagen men jag var supertrött så det var väl lika bra att jag sov en stund. På kvällen mötte jag upp Jenny och Sofia för ett pass på gymmet. Det var en lugn träning, skönt att starta veckan så också! 

7744CF6C 1E66 4A2A AABF 5D5F44D5D8F7

Veckoslutet gick fort. Jag spelade Suomencup match, eller ja jag spelade bara 35 minuter då jag har lite problem med andningen. Men det kändes ändå helt okej så små steg framåt går det ju. Dock känns stegen minimala men ändå. Resultatet var inte till vår fördel men det var väntat. Vi spelade mot Tips som slutade femma i ligan förra säsongen. Jag hann också kolla några av Alvas matcher, hon spelade i Helmicup med ett blandlag från Kronoby. Det gick riktigt bra för dem och de lyckades ta hem silver! 

I söndags hade jag träning på förmiddagen och sen packade jag ihop och vi körde mot Vasa. Imorgon väntar en praktikdag och träning på kvällen. Nu ska jag ta tag i lite skoluppgifter (läs: fortsätta kolla Friends) hehe. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar