HEADER SEVENDAYS

VECKOSLUTS-RECAP

Skrivet av Antonia Svenlin 05.11.2019 | 0 Kommentarer

Veckoslutet är förbi och det är redan tisdag idag. Senast jag uppdaterade er om vad jag gjort var i fredags då jag var redo att åka hem till Kronoby. Väl hemma drog jag en redskapsgymnastikträning och skyndade sedan på fotbollsträning. Då jag kom hem fredagsmyste jag med familjen. 

I lördags var jag först i kyrkan med mamma och gjorde mig sedan i ordning inför Myrans sista match. Matchen var väldigt spännande och slutade tyvärr i förlust efter förlängning och straffar. Det var väldigt synd och tråkigt för vår del. Efter matchen åkte jag hem och duschade. På kvällen samlades en del av laget och umgicks eftersom två av våra utländska spelare skulle åka hem. Vi åt snacks, spelade spel och skattade. 

IMG 2353

Söndagen spenderade jag på redskapsgymnastiktävling i Vasa. Jag var tränare åt E-klassen denhär tävlingen. Det gick helt okej för mina två gymnaster. Det var roligt att få se deras mattserier live på tävling. Det är ju jag och min syster som gjort koreografin till dem och de gjorde mycket fina serier båda två! Efter tävlingen åkte jag tillbaka till lägenheten och åt en väldigt sen middag tillsammans med Jonas. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar