Oreange testheader ps2

3 saker som har förbättrat mitt liv

Skrivet av Eivor Bäck 18.02.2021 | 4 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag tänkte dela med mig av några saker som jag upptäckt den senaste tiden och som alla, på olika sätt, har förbättrat mitt liv. Ingen av upptäckterna har direkt varit en himlastormande förbättring, men nog är mitt liv lite roligare och lite bättre sedan de här sakerna kom in i mitt liv: 

3. Lumenes rengöringsservetter. Jag sminkar mig ytterst sällan men de gånger jag gör det så hatar jag att sminka av mig. Så ni kan gissa glädjen när jag testade rengöringsservetter och de fungerade. 

2. Rostbröd med ost och lemoncurd. Jag har levt hela mitt liv med ståndpunkten att man absolut inte kan kombinera ost och marmelad på bröd. Men vet ni, det kan man, och det får man. Rostat bröd med smör, ost och lemoncurd är faktiskt gott. 

1. Biblio. Biblio är en app där det finns ljud- och e-böcker och om man har lånekort på något av Fredrikabiblioteken (alltså biblioteken här i Österbotten) kan man använda sig av tjänsten. Eftersom Elvira sover i vårt rum så har jag inte kunnat läsa böcker i sängen på evigheter eftersom jag inte kan ha en lampa tänd kvällstid. Men tack vare Biblio så kan jag läsa böcker på telefonen. Älskar det.   

Bubblare: tyngdtäcke. Jag fick ett tyngdtäcke i 30årspresent av mina föräldrar (den här modellen (reklamlänk)). Jag har använt det så pass få gånger ännu att jag inte med säkerhet kan säga om jag sover bättre eller inte. Men eftersom alla andra verkar vara tokfrälsta i tyngdtäcken så antar jag att jag snart också kommer att vara det. Fast jag stör mig fortfarande lite på att det är så pass tungt och platt att det inte ser lika trevligt ut när man bäddar. 

sovrum jotun northern mystic väggfärg

Alltså jag hade verkligen ingen bild att bildsätta det här blogginlägget med?! Inte en enda lemoncurd-bild eller en bild på sminkrengöring. Så det blev en sängbild och så får ni föreställa er att det ligger ett platt och tungt täcke där. 

Kan inte ni dela med er i kommentarsfältet av saker som gjort ert liv lite trevligare? 

Kommentarer

 • Josefine 18/02/2021 10:28pm (3 år sen)

  Testa rostat rågbröd med ost och lemoncurd, det är också gott!

  • Eivor 20/02/2021 9:56am (3 år sen)

   Tack för tips! Det ska jag testa :)

 • Sandra 19/02/2021 12:06am (3 år sen)

  1. Att hänga källarnyckeln på en krok i hallen istället för att ha den i en skål i köket. Så mycket smidigare att nappa åt sig nyckeln i farten. Varför tog det mig 2 år att komma på detta?

  2. Läsa en bok medan jag äter lunch, istället för att skrolla på telefon eller är en video. Det blir tillräckligt med skärmtid ändå.

  3. Äta grodbakelser. Bästa eftermiddagskaffena i år!

  • Eivor 20/02/2021 9:56am (3 år sen)

   Så mycket fiffigt! Och nu blev jag sugen på grodbakelser haha :)

 • Felicia 19/02/2021 5:25pm (3 år sen)

  håller med dig om lemon curd på rostbröd, supergott!

  • Eivor 20/02/2021 9:57am (3 år sen)

   Ja! Nu får vi testa lemon curd på rågbröd också :)

 • Hanna Stigzelius 21/02/2021 3:40pm (3 år sen)

  Ljudböcker! Älskar dem. Lyssnar i snitt på 1-2böcker i veckan. Spec just vid läggningar eller tråkiga hemgöran.

  • Eivor 24/02/2021 6:30pm (3 år sen)

   Toppentips! Jag lyssnar på podcasts när jag gör mina tråkiga hemmasysslor men ljudböcker låter fantastiskt mysigt!

Skriv en kommentar