Oreange testheader ps2

Årets mors dag

Skrivet av Eivor Bäck 09.05.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Vi firade egentligen mors dag redan igår när vi provsmakade smörgåstårtor inför en studentbjudning hos min mans familj. Smörgåstårtorna fick godkänt och sexåringen fick lämna kvar och sova över. Så det var ju nästan som att jag fick en morsdagspresent av mina svärföräldrar också när jag fick barnvakt både på lördagskvällen och halva söndagen. Dessutom lyfte vi ut lillasysters säng ur vårt sovrum och in i sexåringens rum över natten så att jag kunde läsa en stund igår kväll med nattduksbordslampan på! Underbart. 

IMG 20210509 140005 704

Jag köpte den här väggtallriken på loppis för en euro för några veckor sedan och den har fått hänga i köket eftersom den passar fint in med den blåa väggfärgen. Idag passade den ju lite extra bra in när det faktiskt var mors dag. 

kotivinkki 2021

Eftersom en i familjen inte tycker att man behöver fira sådana här onödiga dagar så köpte jag för säkerhetsskull en morsdagspresent till mig själv: nyaste Kotivinkki, och önskade en chokladplatta när de var till S-market i fredags för att hämta ut paket. Marabou chokladen var helt okej, riktigt god i början men smakade tyvärr lite för mycket kokos på slutet. Nästa gång önskar jag nog en vanlig Fazers blå istället, eller den där nya Fazern med Suffeli. Mmmm...

OI001193 01

Och titta vem som var i tidningen! Det är ju @livetochbygget

IMG 20210509 184627

Sexåringen kom hem och jag fick en dagispysslad blomkruka med en pelargon-stickling i. Så glad och tacksam över pedagogerna på dagis som varje år orkar planera och genomföra morsdagspyssel med barnen. Är också glad och tacksam över att de andra dagar inte brukar planera och genomföra så mycket pyssel som man måste ta hem. Några teckningar, några pärlplattor och några olika mindre pyssel brukar komma hem varje år, i precis rätt mängd så att man faktiskt kan ha framme allt. Och för er som undrade så åkte alla på sista minuten-shopping till Erkin Halli i Jakobstad i lördags så jag fick faktiskt butiksköpta presenter, jag fick både badmintonklubbor och en förfärlig ask som sexåringen valt själv som jag kan ha salighetssaker i (ni som läst Madicken vet). Tur att det verkar bli varmt och fint väder för nu ska här spelas badminton varje kväll!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar