Oreange testheader ps2

Bloggens Facebooksida (eller: Vem tror jag att jag är?)

Skrivet av Eivor Bäck 27.02.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Jag gjorde något för några dagar sedan som fick mig att känna mig som den töntigaste människan i hela världen: jag skapade en Facebooksida till bloggen. Jag försöker intala mig att det är proffsigt att använda flera olika sociala medier och att det är bra att ha en Facebook-sida som samlar instagram- och blogginlägg. 

Men jag kan inte komma från det: jag känner mig som världens TÖNT som tydligen tror att jag är så intressant att jag behöver en egen fb-sida. Vem ska gilla sidan liksom? Förutom jag själv och han jag bor med (ja, jag tvingade honom). Inte ens min mamma har Facebook så jag kan inte förvänta mig en stödlike därifrån heller. Och jag får skamsköljningar bara jag tänker på att massinbjuda mina ointresserade Facebookvänner. Försöker peppa mig själv med att nio personer hade röstat på mig i Bloggkommentatorns bloggomröstning (delad fjortonde plats!) så förhoppningsvis har de nio personerna Facebook och lust att gilla min töntiga Facebook-sida. 

skarmklipp facebook bogdanoffs

Ja ja nog gnällt, klicka här och så gillar ni. 

Kommentarer

 • Fina Christina 27/02/2020 2:55pm (4 år sen)

  Hand upp, här är en av de nio! ;) Skämt å sido, förstår din angst, jag var lika när jag skapade min fb-sida.. Om än för flera år sen. Men i dagens läge är det därifrån och fb överlag som bloggen får absolut bäst trafik. Om än man tänker att ingen hänger på facebook längre, förutom jag som slaviskt kollar marketplace varje dag, ifall jag sku råka fynda!

  • Eivor 27/02/2020 5:57pm (4 år sen)

   Tack för rösten! 😊 Verkar som om Marketplace och loppisgrupper är den stora anledningen till att Facebook fortfarande används flitigt 🙈

 • Sandra Neuman 01/03/2020 8:03pm (4 år sen)

  Jag som nyss raderade min fb-sida för att jag ändå aldrig orkade uppdatera på den. Det var så enkelt förr när en plugin gjorde att inläggen man publicerade automatiskt publicerades på fb-sidan också... Men då talar vi kanske om för tio år sedan ;)

  • Eivor 03/03/2020 8:53am (4 år sen)

   Hehe, jaa får se hur länge det tar innan jag raderar min sida...

Skriv en kommentar