Oreange testheader ps2

Business as usual

Skrivet av Eivor Bäck 19.03.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej, hur har ni det? Här är allting typ som vanligt trots att Finland nu är i undantagstillstånd. Vi har ett förkylt barn (trooor inte att det är corona, men who knows?), fredagsyogan är inställd och lärarföräldern ska börja jobba hemifrån. Men utöver det så är allt som vanligt, och åtminstone hittills verkar vi egentligen inte påverkas varken ekonomiskt eller socialt av undantagstillståndet. 

Känner dock på mig att jag kommer bli lite knäpp av att ha alla samlade inom husets fyra väggar hela tiden så har redan ordinerat mig själv en promenad om dagen och gjort upp ett schema. Funderade på att vårstorstäda ett område per dag för att något vettigt ska komma ut ur denna månad. 

Så vad har vi gjort i vår lilla bubbla de senaste dagarna?

papperspyssel

Vi har klippt och klistrat med olikfärgade pappersbitar...

muminpussel 1000 bitar

... och byggt halva muminpusslet tillsammans. Nu har vi byggt alla gula Snorkfröken-luggar, svarta Muminpappa-hattar och färgglada detaljer så nu återstår bara vita bitar med svarta streck på. Kul. 

Tänkte att jag kommer fortsätta blogga typ som vanligt? Ni får säkert er dagliga dos av corona-tankar och nyhetsuppdateringar från andra håll. Så här fortsätter allt som vanligt. Om samhället kollapsar och allt blir katastrof p.g.a corona så kommer den här bloggen alltså vara ungefär som den där orkestern som fortsatte spela på Titanic trots att allt var kaos och död. 

Kommentarer

  • Fina Christina 19/03/2020 1:50pm (4 år sen)

    Man får ju lov att försöka uppehålla det vanliga livet så långt det är möjligt! Här skriver jag som bäst lång handelslista igen och ska snart ut på en promenad i solen. Som tur levererar ju vårvintern ypperligt promenadväder just nu!

    • Eivor 20/03/2020 11:19am (4 år sen)

      Så sant! Det är nog verkligen tur att det är så fint väder just nu! En långpromenad per dag blir det här och det hjälper verkligen humöret och orken att hållas hemma 😊

Skriv en kommentar