Oreange testheader ps2

De sista dagarna i januari

Skrivet av Eivor Bäck 02.02.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

I torsdags packade jag bilen full med väskor och mina barn och så åkte vi söderut. 

OI000910

Nästan två timmar neråt åkte vi, tills vi kom till färjan. Den var precis påväg att ta i land på Molpesidan, perfekt timing! Vi åkte alltså till mina föräldrar på en långhelg. Hade först tänkt att femåringen skulle få lämna i Nykarleby, men han ville verkligen komma med så då fick han det. Redan nästa år går han ju i förskolan och då är det nog inte lika lätt att plötsligt ta ledigt. 

OI000919

Superhärligt väder hade vi så vi var ute en hel del! På söndagseftermiddagen var vi i pulkabacken med min guddotter och hennes mamma. Och så sparkade vi flera gånger. Och Johannes testade på skidspåret. Ettåringen fick mest vara med och observera. 

OI000920

Såklart hann vi bygga Lego också. Jag fick vara sorterare och bit-letare som vanligt. Och så var vi på det viktigaste av allt: min guddotters tvåårskalas med Babblarna-tema. Dessutom hann femåringen se både sex rådjur och en säl. Så båda barnen var så fulla av intryck att de somnade i bilen påväg tillbaka till Nykarleby på måndagseftermiddagen. 

Kändes fint att vi hann åka till Bergö en helg (eller ja, fem dagar till och med), för vem vet när vi kan åka nästa gång. Det känns igen som att det är dags att man håller sig mer hemmavid och undviker (onödiga) fysiska sociala kontakter. Österbottens coronasamordningsgrupp gav ju nya restriktioner i fredags och bl.a. vår mamma-barn-yoga är nu inställd åtminstone hela februari. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar