Oreange testheader ps2

Dopveckan

Skrivet av Eivor Bäck 23.09.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Denna vecka är ingen vanlig vecka för det är dopvecka! Konceptet födelsedagsvecka är väl ganska välkänt (man firar hela veckan att man blir ett år äldre), men under dopveckan så är det minimalt med firande och maximalt med städande och bakande på gång. På söndag döps Elvira i församlingshemmet och efteråt blir det kaffebjudning hemma hos oss. Vi blir inte så många gäster och alla hör till den närmaste släkten så jag tänker inte ta så stor stress med iordningställandet. Högsta prio denna vecka är att jag ska dammsuga, baka, inventera besticken och försöka fundera ut hur vi ska möblera så att alla gäster får en egen sittplats. 


vass bukett höst

När Johannes döptes i maj för fyra år sedan hade vi jättefina blombuketter på kaffeborden som innehöll vita pioner och mycket grönt. Denna gång blir det lite höstigare dekoration av obvious reason, så i slutet av veckan tänkte jag se om jag hittar några fina rönnbärskvistar och lite vass. 

Något annat jag har tänkt på ganska mycket på senaste tid är utebelysning runt trappan. När jag tröttnar på att baka så ska jag skriva lite om belysning. För jag har hittat så många fina lampmodeller när jag dammsugit internet efter de perfekta lamporna som ska hänga bredvid vår ytterdörr.

Kommentarer

  • Sandra N 23/09/2019 12:30pm (4 år sen)

    Jag tycker det är kul när man tar in det som finns att hitta i naturen just då vid festtillfället. När vi hade dop i november för några år sedan gjorde jag en dopkrans av calluna och någon stor fin krysantem i lila.

    • Eivor 25/09/2019 6:26am (4 år sen)

      Vad fint det låter! 🙂

Skriv en kommentar