Oreange testheader ps2

Drop in-vaccinering, wienerbröd och betala-vad-du-vill-loppis

Skrivet av Eivor Bäck 13.08.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

IMG 20210811 142413

I onsdags fick jag äntligen min första vaccin-spruta! De hade drop in-vaccinering vid hvc här i Nykarleby och jag kan väl säga så mycket utan att bryta mot någons personliga integritet att det var mycket folk. Jag kom strax efter att de öppnat vaccineringen och jag fick sitta länge i väntrummet innan det var min tur, trots att de hade flera vaccineringsrum som pickade på löpande band. 

När det öppnades för vaccinering av min åldersgrupp i våras så hade jag inte så bråttom med sprutan eftersom jag tänkte att jag som hemmaförälder har få kontakter och att de finns de som har större behov av vaccinet än jag. Sen dess har jag börjat höra till riskgrupp, men jag har också börjat äta stark medicin så i sommar har jag velat vänja kroppen vid medicinen innan vaccineringen så att jag kan skilja åt eventuella biverkningar från vaccinet och medicinen. Sist och slutligen verkade mina enda biverkningar på första dosen bli ömt i armen och lite stegring så det var inte så farligt. 

IMG 20210812 145244

Igår kom min syster på besök och vi firade med wienerbröd och grodor från Lillkungs. 

IMG 20210812 145401

Ser ni nån som släktas på sin mor? 

IMG 20210813 091517

Och imorse bar jag och barnen ut en hög med loppissaker till vårt grindhål. Det lämnade ju en hel del saker från loppisracet men jag konstaterade att jag inte orkar ha loppisbord just nu och att jag inte heller vill packa ner allt i ett av förråden i kattvinden. Så nu blev det fredagsloppis i vårt grindhål. Vi la en kassaburk bredvid och skrev upp Mobilepay-numret och så får man betala det man tycker passar. Hoppas bara ingen stjäl kassan. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar