Oreange testheader ps2

En femåring, kompisbesök och lite byggkaos

Skrivet av Eivor Bäck 13.03.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

matsal ballonger ballonggirlang hemma hos bogdanoffs

I tisdags fick vi en femåring i huset! Jag blåste upp ballonger kvällen innan och på morgonen väckte vi honom med paket på sängen. Kan fortfarande inte fatta att jag har ett barn som är fem år?! Dagen till ära så var han uppe på sitt rum en stund och kom sedan nersmygande i köket med händerna nedtryckta i collegebyxornas fickor. Jag trodde att han hade pysslat något som han ville visa mig, men nope. Istället utbrast han "tadaaa" och drog fram ett par svarta händer. Jättenoggrannt hade han målat fingertopparna ner till första knogen med svart tusch. Han blev besviken när jag inte reagerade med att ropa "Eeeeeeemil". Elvira bara skrattade, tittade storögt och lärde sig. Och då har Johannes ännu inte sett avsnittet av Emil i Lönneberga där Emil målar sin lillasyster blå i ansiktet för att de leker att hon fått tufys. Fasar för Elviras säkerhet efter att Johannes har sett det avsnittet. 

IMG 20200311 123453

Johannes gudmor och min guddotter var på besök i två dagar och någon som tyckte att det var otrooooligt kul var Elvira. Jag brukar inte rekommendera er att zooma in på mina bilder (p.g.a jag använder bara min telefon och jag brukar kanske inte anstränga mig svinmycket när jag fotar). Men ser ni hur överlycklig min flintskalliga dotter är? Benen har till och med lämnat marken på grund av hur roligt det är med kompis. Min guddotter däremot, måttligt road av att bli fotograferad och att hon måste leka med en liten åttamånadersbebis. 

duro dellen panel hall renovering

Sen fick vi byggförstärkning av någon som är bra på att lägga panel i rum med många hörn och som bonus äger en spikpistol och vips så har vi panel på väggarna i farstun. Resten av listerna är olagda, men den som väntar på något gott osv. Jag städade bort allt sågspån igår kväll och idag bär det av till färgaffären så att jag kan måla bröstlisterna. Vi (eller snarare jag som den stora velpottan jag är) velade i en evighet kring hur vi ska ha bröstlisterna runt fönster och dörrar och jag vet inte hur många snygga lösningar jag hittat på Instagram. Till sist bestämde jag mig för att fönsterlisten ska rama in fönstret fram till att panelen börjar, och så går bröstlisten längs med panelen och runt nedre delen av fönstret. (Ni får inte säga att det blir fult för jag tror min far får krupp om jag börjar ändra mig en gång till. Och förresten har vi provspikat lister på en annan vägg och det blir svinfint.) 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar