Oreange testheader ps2

En nalle i fönstret

Skrivet av Eivor Bäck 26.03.2020 | 3 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag såg på Instagram teddybjörn i fönstret-initiativet som Föräldrasnack dragit igång i Svenskfinland. Ursprungligen kommer idén att man ska placera en nalle i fönstret från Australien. Tanken är att barn, som antagligen har det svintråkigt eftersom de också måste undvika folksamlingar, kompisar, dagis osv, ska kunna bege sig ut på björnjakt i sin hemstad tillsammans med sina föräldrar. 

hus vår nalle i fönster

Surprise surprise så var det mycket roligare att leta efter en nallebjörn och tillbehör än att städa klart köksskåpen. Sorry besticklådan, jag ordnar upp dig en annan dag. 

teddybjörn i fönster

Så nu hänger i hörnet av Gustav Adolfsgatan/Bankgatan i Nykarleby en nalle som är ute på luftballongsfärd. Ja, den röda stolsdynan är ju såklart en luftballong, det ser väl alla?!

fönster nalle luftballong

Jaja, det var dagens urfåniga pyssel. Jag såg att det fanns en nallebjörn i fönstret vid brandstationen också. Förhoppningsvis dyker det upp fler nallar i trakten, annars får jag och femåringen bara gå måååånga gånger förbi vårt hus de kommande dagarna. 

Kommentarer

 • S 26/03/2020 10:21pm (3 år sen)

  Högst upp i huset typ mittemot biblioteket borde det också finnas några nallar 😊

  • Eivor 27/03/2020 7:41am (3 år sen)

   Tack för tipset! Det borde finnas en nalle nära vattentornet också, så det blir nog en björnjakt hos oss idag 😊

 • Sandra Neuman 05/04/2020 11:00pm (3 år sen)

  HUR har du kunnat notera nallen vid brandstation? Haha! Jag såg den knappt fastän vi stod utanför fönstret och mamma pekade på den ;)

  • Eivor 07/04/2020 9:33pm (3 år sen)

   Jag såg den på instagram. Har inte själv orkat till brandstationen ännu för att spana på den.. Femåringen var nöjd när jag visade ig-bilden :D

 • Sandra Neuman 05/04/2020 11:00pm (3 år sen)

  Ps. Älskar er nalle! Vinkade lite åt din pojk när vi stod och beundrade den idag :)

  • Eivor 07/04/2020 9:34pm (3 år sen)

   Kul! Den har haft solglasögon nu ett tag när det varit soligt, men försöker hitta på vad som ska hända med den nu när det blir påsk :)

Skriv en kommentar