Oreange testheader ps2

Förra veckan i bilder

Skrivet av Eivor Bäck 31.05.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Förra veckan var en fin en. Äntligen blev vädret bättre och vi fick mycket gjort i trädgården. Ettåringen skrek mest "vill inte" i början av veckan, men i slutet av veckan hade hon som tur var nya favoritord. 

IMG 20210524 085339

Handlade några blomkvistar från Floristgaraget förra lördagen.  Så fort jag kom hem så klippte jag sönder dem för jag fotade några bilder till Instagram. Sedan fick blommorna skvalpa runt i en glasskål med vatten och har trivts toppen hela veckan. 

IMG 20210525 140230

På tisdagen hade vi en markvibrator hos oss och min man vibrerade uteplatsen. Jag satt på trappan och försökte hålla mig från att dra alltför många vibrator-skämt. Nu väntar bara ett lager fint grus och sedan är det dags för stenplattorna. 

IMG 20210527 102224

På torsdagen var det sista föräldra&småbarns-yogan hos Arbis i Vasa. Vi började ju gå på babyyogan när Elvira var knappt tre månader. Då satt hon i bilstolen och sov mest hela tiden. Nu, två läsår senare, är hon mycket mer rörlig. Men hon vill helst krypa upp i min famn och betrakta de andra barnen på avstånd. Det blir ingen yoga-verksamhet för daglediga föräldrar och barn i höst i Vasa så jag skulle gärna hitta något annat åt mig och Elvira. Det har varit så roligt att ha en gemensam grej en gång i veckan! Vi har båda njutit av att åka hemifrån en gång i veckan, yoga och sedan avsluta dagen med lunch med någon kompis eller en liten loppisrunda innan vi lämnat Vasa. 

barnkläder loppisfynd combo vasa

Efter torsdagens yoga svängde vi via Combo loppis. Jag städade mitt loppisbord och sedan gick vi en runda. Jag såg mest massa söta babykläder men några plagg till Elvira, byxor till sexåringen och en sjal till mig själv hamnade i köpkorgen. 

IMG 20210528 163543

På fredagen åkte vi till Vasa igen. Den här gången hade jag och Elvira sällskap av sexåringen. Vi mötte min syster och mamma vid ruinerna vid Gamla Vasa. Vi tittade på några ruiner och hade picknick. Sen åkte sexåringen till Bergö med min mamma och jag och Elvira åkte tillbaka mot Nykarleby (och fastnade vid alla vägbyggen) för andra gången på två dagar. wargendahl tapeter

På lördagen gick jag till Wargendahl och bläddrade genom tapetböcker på jakt efter en tapet till biblioteket. Det finns alldeles för många fina tapeter så det är ett svårt beslut. Några tapetböcker lånade jag hem över helgen för att få min mans input. Resten av dagen var vi barnfria så vi började lägga rabattkanterna mellan gräsmattan och grusgångarna. Och på tal om gräsmattan, den har äntligen börjat grönska! På tisdagen såg jag en grön skugga på vissa ställen men jag tänkte att jag inbillade mig. Men på onsdagen hade vi faktiskt tunna grässtrån på några fläckar! Hoppas vi har en gräsmatta när Elvira fyller två i slutet av juni. 

På söndagen åkte vi till Vasa för tredje gången på fyra dagar, den här gången skulle vi hämta hem sexåringen. Jag var så trött på alla vägbyggen att jag mutade mig själv med en godispåse som jag åt i smyg när vi körde hemåt. Nu ska jag inte åka till Vasa på minst fem dagar. 

Du gillar kanske också…
Biblioteket och bokhyllorna
Fredagssysslor

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar