Oreange testheader ps2

Frågestund bröllopsedition

Skrivet av Eivor Bäck 20.10.2020 | 4 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

De senaste veckorna har jag skrivit några blogginlägg om vårt bröllop men det finns såklart massa saker kvar jag kan skriva om. Så jag tänkte att vi tar en liten bröllopsrelaterad frågestund på bloggen och så dyker svaren upp i ett senare blogginlägg. 

floristgaraget bröllopsbukett

Så passa på att ställa alla era bröllopsfrågor! Vad kostade vårt bröllop? Hur kändes det att jag gav min man en jättefin morgongåva och han hade "glömt" att morgongåvor existerar? Vilka cateringbolag rekommenderar jag? Vad hade barnen för kläder på sig? Ska vi åka på någon bröllopsresa? Eller om ni undrar något helt annat, bara att fråga på.

Du gillar kanske också…
Det hände en grej...
Frågestund!

 

Kommentarer

 • Julia 20/10/2020 4:45pm (2 år sen)

  Jag hade ju också en liten vigsel för närmaste familjen (ingen överraskning för dem dock) och är så nyfiken på små ceremonier och hur andra gjorde :) Så här kommer ett drös med frågor:
  - Vi kommer ordna ett stort bröllop nu (där jag har bröllopsklänning osv.. hela faderullan). Har ni planer på att ordna en bröllopsfest? Tänker speciellt när du berättat om hur ditt drömbröllop ser ut!
  - Skrev ni egna bröllopslöften? Varför/varför inte?
  - Vad var mest lyckat med upplägget och vad hade du gjort annorlunda?
  - Kostade det att gå till magistratet?
  - (Min man skulle också ha glömt morgongåva men jag påminde om den traditionen) Pratade ni om morgongåva innan? Vad gav du honom?
  - Vad är dina tre tips för någon som vill ordna en överraskningsfest i bröllopets tecken?

  Grattis igen! :) Din klänning var så fin!

 • Läsare 20/10/2020 5:16pm (2 år sen)

  Varför ge morgongåva över huvud taget?

 • Fina Christina 21/10/2020 8:46pm (2 år sen)

  Hur fungerar det rent praktiskt att viga sig vid magistraten? Har läst lite om det, men inte satt mig in i det dessto mer. Hur upplevde ni det? Hade ni velat ha något extra tänker musik, textläsning?

 • Mia 23/10/2020 10:42pm (2 år sen)

  Grattis 🎉 😊 Måste man ha vittnen med till magistraten? Tänk om man inte har det/ kommer från annan ort och inte har någon passande på plats... Kostar det?

Skriv en kommentar