Oreange testheader ps2

Fredagssysslor

Skrivet av Eivor Bäck 22.05.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Vilken härlig fredag det har varit idag! Eftersom det var strålande solsken redan från morgonen så gick vi genast ut på gården. 

IMG 20200522 094239

Femåringen lekte såklart i sin favorit: en stor grushög som jag inte är så förtjust i. Oj vad jag längtar efter att den ska försvinna. Jag passade på att måla några skivor som ska bli hyllplan i ett skåp. Hittade en halv burk takfärg som lämnat efter renoveringen så jag använde mig av den. Det kan ju inte vara jätteviktigt att måla med rätt sorts färg hela tiden, eller? I alla fall bra för miljön och plånboken att använda upp redan köpt färg. 

IMG 20200522 142203

Ja ni ser ju mitt gråa hatobjekt där bredvid den ungerska syrenen på vänstra sidan.

På eftermiddagen bestämde jag mig för att göra något som jag hatar: klippa mitt barn. Saker jag alltså längtar efter: 1) att bli av med grushögen och 2) att mitt barn vill börja gå till frissan. Den här gången gick det ganska smidigt eftersom jag hade lånat en hårtrimmer och det var fint väder så jag klippte utomhus och slapp sopa hårstrån i timmar efteråt. 

marimekkobricka plåt fredagsmys

Och nu är det fredagsmys och förhoppningsvis ett avsnitt La casa de Papel. Återupptäckte Marimekko-brickan när jag städade genom några kökslådor och försöker nu komma fram till om jag ska behålla den eller om den ska få resa vidare. Jag gillar den MEN vet ni hur många brickor jag har??? Kanske tjugo. 

Men bra fredag ändå! Jag gjorde något jag ville (målade), något jag skjutit upp länge (ge ungen sommarfrisyr) och nu får jag avsluta dagen med ett iskallt glas cokis. Fler sånahär dagar tack. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar