Oreange testheader ps2

Fyra snabba dagens

Skrivet av Eivor Bäck 04.02.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej från eftermiddagens maratonamning i sängen! 

Dagens status: jag blev otroligt förkyld igår och hade både hög feber och hemsk huvudvärk. Jag bara låg i sängen och klagade och han jag bor med fick inte åka på sin träning, kände mig som världens mansbebis som drabbats av lite förkylning. Känner mig fortfarande som en gammal urvriden grå disktrasa. Kul. Extrakul när man ser ut genom fönstret hur fantastiskt vinterväder det är just nu. Bonuskul när vi höll fyraåringen hemma från dagis för smittoriskens skull och han halkade på golvet, stötte sitt knä (en litenliten röd fläck kom det) och vägrade gå på flera timmar och som den diktator han är bestämde han genast att han skulle bäras överallt. Statusen är alltså inte toppen. 

Screenshot 20200204 154555 01

Skärmdump från hejhejvardag:s instagramkonto. Livet som förkyld mamma är ju prick såhär?

Dagens bebis: bjöd på sin första skrikfest i natt (också förkyld? tänder på gång?). Hon var otröstlig i flera timmar och till slut somnade hon av utmattning. Förhoppningsvis första och sista gången det händer. Men nu är hon nöjd och glad, ålar sig fram över golvet och försöker tugga på alla sladdar hon hittar. 

Dagens materiella vill ha: tulpaner. Jag har klarat hela januari med julens amaryllisblommor och fejktulpaner från Halpa-Halli men nu behöver jag riktiga tulpaner. Lovar mig själv att jag ska få ett knippe till helgen. Bered er alltså på massa instafoton med hashtagen "krispigatulpaner". 

Dagens halvfärdiga födelsedagsplaner: han jag bor med fyller snart trettio och jag försöker fundera ut en passlig present till någon som inte vill fira, överraskas eller ens ha ett pyttelitet kalas. Tänker att vi kanske skulle kunna vara barnfria någon timme och åka och äta nånstans. Det behöver ju inte vara så fancyigt, en god hamburgare och inga skrikande barn räcker långt. Vet någon var det finns livets hamburgare i trakten? En obskyr grill i typ Kauhava är bättre än fine dining i huvudstaden om vi säger så. 

mcdonalds mcvegan monstertruck

Kommer jag inte på något bättre blir det väl mäkken-mat med hela familjen. Vet åtminstone en fyraåring som skulle bli överlycklig. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar