Oreange testheader ps2

Glada vappen!

Skrivet av Eivor Bäck 30.04.2021 | 0 Kommentarer

Vi inledde dagens vappen-firande med att jag och sexåringen var till tandläkaren. En tandborste rikare kom vi från besöket och när vi kom hem bestämde vi oss för att åka på en utflykt. Lärarföräldern skulle komma hem sent och vi ville göra något annat än att bara sitta hemma och vänta. Så då for vi till Jakobstad! Vi började med ett McDonalds-besök och gick sen till ett loppis och köpte ett par jeansshorts. Sen skulle vi bara snabbt in till Tokmanni för att köpa en vappen-ballong, vilket såklart var det viktigaste stoppet på Jakobstads-utflykten och den stora anledningen till att vi åkte till storstan. Men alla ballonger var slut (förutom några rosa flask-ballonger) fastän klockan knappt var halv två.   

IMG 20210430 141852

Efter många om och men köpte vi den allra sista ballongen på Prisma! Det blev ju ingen Paw patrol-ballong som nog var sexåringens förhandsfavorit, men huvudsaken var att ballongen hade helium i sig så att den genast flög upp i taket när man släppte taget. 

Jag har min vana trogen varken gjort mjöd eller kokat munkar. Så här blir det inte så mycket vappen-firande. Men vädret ser lovande ut så jag hoppas på att det blir mycket trädgårdstid! Jag har sparat ner några ritningar på blomtorn och sittbänkar och vi har en hel del spillvirke kvar från renoveringen så hoppas innerligt att vi lyckas bygga ihop åtminstone en grej i helgen. 

Ha en fin vapp och trevlig första maj-helg! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar