Oreange testheader ps2

Helgplaner

Skrivet av Eivor Bäck 05.06.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Fredag hörni! Kul! Vi sitter i bilen och jag svarar "mmmm" på allt alla säger eftersom det tydligen kräver jättemycket koncentration att blogga från mobilen så jag måste stänga öronen. Vi är på väg till mina föräldrar över helgen. Väskorna är fullpackade med shorts, solkräm och gummistövlar så jag håller tummarna för fint väder och en båttur till deras villa. Och så hoppas jag att jag kommer hinna träffa min guddotter och mina äldre släktingar (på ett ordentligt avstånd förstås). Jag har inte träffat någon av dem sedan Covid-19 bröt ut så det är verkligen dags! Femåringen ser kanske mest framemot bergöfärjan hehe, den har vi ju inte heller sett sedan början av mars. 

Bloggen kommer inte gapa tom fastän jag kommer checka ut lite, jag tidsinställde ett maffigt blogginlägg om vårt hus och fasadfärg så det kommer dyka upp i helgen. 

IMG 20200605 125113 070

Körsbärsträden blommade så fint innan vi åkte från Nykarleby. När vi kommer tillbaka efter helgen har de säkert hunnit blomma ut. Jag passade på att knipsa några kvistar och lindade blött hushållspapper runt stammarna. Förhoppningsvis slokar den inte alltför mycket när vi kommit fram.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar