Oreange testheader ps2

Hotellhelg, mässingsvas och lösgodis

Skrivet av Eivor Bäck 17.11.2021 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Okej så det är redan onsdagkväll men om man haft en fin helg kan man ju inte strunta i att blogga om den. Speciellt inte när de andra helgerna till 87 procent bara består av att man är hemma och inget händer förutom att man har mjukisbyxor, lägger igång en diskmaskin och plockar undan leksaker (alltså prick det man gör alla andra dagar också). Så händer det något extra ska det baske mig bloggas om det.

hotell astor vasa

I lördags checkade jag och Jimmy in på Hotell Astor. Tack för det jultomten! Barnen fick åka till mina föräldrar ett dygn så vi fick vara på tumis för första gången på vad som kändes som en evighet, men väl egentligen bara var två månader sen när vi var på ett fyrtio minuter långt utvecklingssamtal tillsammans. Tycker Astor är så fint, speciellt utsidan. 

IMG 20211113 143247

Innan vi fick checka in hade vi några timmar dötid på stan. Vad länge sen det hände! Så skönt att bara gå runt och titta och prata med varandra. Vi köpte verktyg på Biltema, kollade in sportkläder på XXL och lyckades köpa både finvinterskor och skidskor på loppis till Johannes. Jag fick lite dåligt samvete när vi hade köpt två saker till Johannes så rafsade åt mig två Babblarna-gosedjur till Elvira. Sedan dess har det varit ännu trängre än vanligt i vår säng eftersom det nu inte längre är bara hon som ska ligga på tvären utan också Dadda och Babba. 

IMG 20211113 141811

Köpte den här mässingsvas-grejen också. Kanske den passar in i bokhyllan sen? Allt jag köper just nu tänker jag tydligen placera där haha. 

IMG 20211113 190300

Efter check in gick vi ut på stan, åt hamburgare på torget och plockade varsin stor lösgodispåse i den där nya godisaffären i Espen. Jag hade med mig en tjock deckare och jag hann knappt börja läsa innan mitt sällskap hade somnat. Har ni hört något mer typiskt beteende av småbarnsföräldrar på hotell: somna redan halv nio?! Jag höll mig vaken till tio så jag vill bara påpeka att jag är den tuffare småbarnsföräldern av oss.

IMG 20211114 085516

Och så blev det såklart hotellfrukost! Är flera år sedan jag bodde senast på Astor men frukosten var lika god nu som då. Försökte övertala Jimmy om att vi måste ha det här som tradition varje höst, och då allra helst ett helt veckoslut så att man efter frukosten kan gå tillbaka till sitt hotellrum och läsa klart sin deckare istället för att bli tvungen att packa ihop för att det är dags att checka ut. Han lät inte svårövertalad, hoppas att mina föräldrar (aka barnvakterna) också tycker det låter som en fantastisk idé. 

Kommentarer

  • Amanda 18/11/2021 8:12pm (19 månader sen)

    Härligt med hotellövernattning! Det ser så mysigt ut. Och det låter bekant att somna redan vid nio på hotell. Typiskt när man äntligen skulle ha tid att umgås och vaka, men samtidigt är det bara så otroligt skönt att få sova ostört. Ändå värt det!

Skriv en kommentar